-
Kredi kartı geçmiş borcu
merhaba;benim 2001 aralık ayından bugüne kadar ödemesini yapmadığım bir kredi kartım var.o günkü borcu 1.100.000.000 di.2003 yılında taksitlendirme çıktığında çok başvurdum ama geri dönülmedi.ogünden bugüne kadarda beni kimse aramadı yada bana hiçbir evrak gelmedi.acaba bu borcum ne olmuştur?bundan dolayı gbt mde bi sorun yaşarmıyım?lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
NOT:
Borçlar - Tic - İcraİflas - Banka - Tük. Huk. İçt.(!!!)
bölümüne yazılan bu ileti Borçlar - Ticaret - İcra İflas - Banka - Tüketici Hukuku Bölümüne taşındı.
-
bir suç işlemediğiniz sürece gbt de sorun yaşamazsınız.
neden telefon acıp bankaya sormuyorsunuz .?
-
Sayim aylin744,
Borcum ne olmustur? diye soruyorsunuz. Borcunuz, bilesik faiz yöntemi ile, geçen zaman içinde en az 15-20 milyara ulastigindan emin olabilirsiniz. Bankalar sizin gibi "yagli" müsterileri pek severler. Bu yüzden de çooook uzun bir süre, -hiçbir yasal islem yapmadan- borcun katbekat artmasini beklerler. Bu onlarin isine gelir. Siz de bu arada; (Banka, borcum oldugunu herhalde unuttu) sanirsiniz. Genel zamanasiminin dolmasina az bir süre kala da, katmerli ve acimasizca takip yaparak tahsil ederler. Ne demisler: Ava giden avlanir.
ikinci ihtimal ise, hakkinizda yapilan yasal takipten , -adresinizi degistirdiginiz vb. sebeplerle- haberdar olamadiniz ve belki de,
cebri icrai tahsil süreci bile baslatilmistir. Size nasil yardimci olmamizi istersiniz? isterseniz bankaya ben bir telefon açayim. Sizin yerinize...!