Ben 30.05.2008 de istifa verdim. İstifa eden bir kişinin günlük iş arama izni olurmu olmazmı ? Toplu kullanma hakkım varmı
Printable View
Ben 30.05.2008 de istifa verdim. İstifa eden bir kişinin günlük iş arama izni olurmu olmazmı ? Toplu kullanma hakkım varmı
Merhaba,
Yazınızdan bildirimli fesih sözkonusu olduğunu anlıyorum.
İş Kanunu Madde 27 : Bildirim süreleri içinde işveren, işçiye yeni bir iş bulması için gerekli olan iş arama iznini iş saatleri içinde ve ücret kesintisi yapmadan vermeye mecburdur. İş arama izninin süresi günde iki saatten az olamaz ve işçi isterse iş arama izin saatlerini birleştirerek toplu kullanabilir. Ancak iş arama iznini toplu kullanmak isteyen işçi, bunu işten ayrılacağı günden evvelki günlere rastlatmak ve bu durumu işverene bildirmek zorundadır.
İşveren yeni iş arama iznini vermez veya eksik kullandırırsa o süreye ilişkin ücret işçiye ödenir.
İşveren, iş arama izni esnasında işçiyi çalıştırır ise işçinin izin kullanarak bir çalışma karşılığı olmaksızın alacağı ücrete ilaveten, çalıştırdığı sürenin ücretini yüzde yüz zamlı öder.
Sanırım yukarıdaki kanun maddesi sorunuzun cevabı oluyor.
Saygılar.
İstifa eden, işten kendi ayrılmıştır. müsbet değil, menfi yönden bakmalı. Hem sen işvereni işi bırakarak mağdur et, hemde ihbarın çalışsın. Ters yönden düşünmek gerekir. Sen ihbar süren kadar işverene önceden bildirimde bulunman ve bu süre içinde yerine gelecek olana hazırlık yapman ve yaptırman lazım. veya iş veren , sen çalışmazsan bu kadarlık sürenin ücretini senin alacaklarından tazminat olarak keser. İş kanunların tek taraftan bakmamalı. dolayısıyla sen istifa etti isen, ihbar tazminatı veya süresi yoktur.
YANLIŞ!
Sözleşmeyi sona erdiren tarafın diğer tarafa bildirim zorunluluğu vardır.Bu bildirim süresi ise çalışan veya işveren ayrımı yapılmaksızın iş kanununda belirtilmiştir.Kendi isteğiyle ayrılan çalışan da ihbar süresine uymak zorundadır.İhbar süresi içinde günlük 2 saat iş arama izni kendi ayrılmış olsa da çalışana tanınmış bir haktır.
Sn.enginaydeniz'in belirttiği şekilde kullanılabilir.