-
Telefonla Tehtid
Merhabalar.Ben web sitenize yeni üye oldum.Benimde bir davam var, bu konuda bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Benim Sorunum şu; Bilsiyasar meselesi nedeniyle bir teknik servisle Baya bir sorunlarımız oldu.En sonunda olayı kendisiyle bizzat görüşüp kapatmak istedim ve dükkanına gittim.Ancak Karşı Taraf bana kendi dükkanında hakaret ederek beni dükkandan dışarıya attı.Bende Bu olayı Gururuma yediremeyip telefon açarak kendisine "Ben Geliyorum s.... olduğumu sana ispat edeceğim.Bakalım sen Kime i.o.i diyorsun" diyerek telefonu kapadım.Kendiside beni Savcılığa şikayet etti.(Sair Tehtid).Gelecek ay Duruşmam Olacak.AncaK bu Şahsın Bana Hakaret ettiğini Bir türlü İspat edemiyorum.Çünkü O sırada Dükkanda O Şahsın elemanlarıyla birlikte 5 kişi vardı ve hepside onun çalışanı, ben ise tek başımaydım.Hakkımda şikayette bulunan kişi, orada çalışan bir bayanıda tanık olarak göstermiş.Ben Telefon görüşmesini Bu bayanın patronuyla yaptım.Bu bayan nasıl tanık olabiliyor.
Bu davadan nasıl bir sonuç çıkabilir.Hiç sabıkam yok.Tanık olan bayanı şikayet edebilirmiyim.Sonuçta görüşmeyi patronuyla yaptım, orada çalışan bayan telefonda ne konuşulduğunu nerden biliyor.İfademde Telefonda Yaptığım görüşmeyi aynen Hiç yalan söylemeden belirttim.
Görüşleriniz İçin Şimdiden çok teşekkürler.