Kat malikinin kendı adına açtıgı davayı şirkete devır olursa dava düşermi
Arkadaslar BEN AVUKAT DEGILIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM...kat malıkı davacı aralık 2007 de davayı açtı sonra kendi evı olan daireyi subat 2008 de kendıe ait bır insaat şirketıne sattı ... nısan ayında bılrkı geldı raporunu yazdı verdı hazıran ayında mahkeme oldugunda bılırkişi aleyhıme raporu verdı fakat 13 hazırandakı davada sırketın bu daıreyı satın aldıgını (KENDI ŞİRKETININ) söyleyerek davanın şirkete devroldugunu soyledı ve hakım bana dava ile ilgılı 20 gunluk savunma için gun verdı ...fakat bır dostum dedıkı davacı şahıs kendı evını kendıne ait şirket satarsa bu şirketın bu davaya devam etmesı imkansız olup bu davanın otomatık olarak duşmesi gerekır dedi..daireyı sataın alan şirketın sıfırdan davayı açma zorunlulugu ooldugunu ve sahısa ait olan davanın kendı şirketıde olsa davayı devredemeyecegınden davanın düsecegını soyledıler...bununla ilgili yargıtay kararı vamıs bu dogrumu bu yargıtay kararını nerde bulurum yardım edersenız çok memnun olurum saygılarımla
stormman
Re: Kat malikinin kendı adına açtıgı davayı şirkete devır olursa dava düşermi
tahliye talebi sebebi nedir?
Re: Kat malikinin kendı adına açtıgı davayı şirkete devır olursa dava düşermi
Sayın Av.Fırat Bayındır
Evimin balkonu pimapenle kaplı idi alt komsu dava ettı ...fakat altkomsu kendısı uzerıne olan evı kendınin sahibi oldugu bir sirkete satısını yaptı..davacı şirket ayını sahısa ait sahıslar davalarını kendıne ait şirketlere devır edemezmiş dava otomatıkma duser imiş bununla ilgili bir yargıtay kararı varmıs davanın düşmesi ile bırlıkte bu sırket yenıden dava açmak zorunda olurmus bununla ilgili yargıtay kararı varmıs bu yargtay kararını nerde bulabılırım yardımcı olursanız memnun olurum
saygılarımla
stormman