Bankalardan Ticari kredi borcu olduğu için kaçan,adresini kaybettiren kişiyi,nereye veya hangi kuruluşa bildirmek gerekir,bu konuda lütfen bilgi verirmisiniz...
Printable View
Bankalardan Ticari kredi borcu olduğu için kaçan,adresini kaybettiren kişiyi,nereye veya hangi kuruluşa bildirmek gerekir,bu konuda lütfen bilgi verirmisiniz...
Bu kişinin hangi bankaya borcu olduğunu bilmiyorum,bu kişi 2003 yılından beri başkası adına kurduğu A.Ş. ile halen ticari faaliyet gösteriyor.Mülk alıyor,hatta 2007 sonona kadar sigorta primleri bile firmada çalışıyormuş gibi ödenmiş,başkası adına aldırdığı güvenlikli sitede oturuyor,başkası adına alınan kredi kartı bile kullanıyor.bu kişiyle ilgili bilgileri Banka avukatlarının bulamadığı bilgilere ulaştım,ancak bu kaçak yaşayan kişiyi bildirecek merci bulamadım,Bu kişi ile uğraşmamın nedeni...Ögrendiğim kadarıyla Kredi borcu olan kişilerin 4-5 yıl sonra alacaklı bankalar, devlete zarar bildirip vergiden düşüyorlarmış yani bu kişilerin yedikleri paralar verdiğimiz vergilerle ödeniyormuş,zoruma giden bu..Lütfen bir hukukçu çıkıp yol göstersin,o kişinin avukat olan kardeşi yol gösteriyor.Bu kişinin yaşadığı yer,kullandığı araç,kullandığı sahte isim,işyeri adresi,2004 yılından beri faaliyet görterdiği 2 firma (A.Ş.) göstermelik ortakları...bilemediğim, nereye bildireceğim...
Borçlu olduğunu bildiğiniz bankanın Genel Müdürlüğü'ne bildiriniz. Bankanın hukukçuları hukuk kurallarının elverdiği ölçüde gereğini yapacaklardır.
Sn.Av.Onur Tunga,
Bu kişinin hangi bankaya borcu olduğunu bilmiyorum...:(
Sayın Alex18;
Kişinin TC Kimlik Numarasını biliyor iseniz, -ki bu kadar şeyi bildiğinize göre onu da bilmeniz lazım- http://vatandas.uyap.gov.tr/portal_giris.html adresinden yaşadığı yerdeki icra dosyalarını bir araştırın... Belki alacaklı bir bankaya rastlarsınız...