Kaçak elektrik kullanımı ceza ve memurluk
Öncelikle böyle bir hizmet verdiğiniz için teşekkür ederim. Yeni bir daireye taşınmıştım dairenin elektriği kaçakmış 5 günlük kiracı iken hakkımda tutunak düzenlendi yargılandım. Hakim hakkımda 2 yıl hapis pişmalık ve cezayı ev sahibinin yatırmasından dolayı 6 ay 20 gün daha önceden bir ceza olmadığından erteleme verdi şimdi itiaz davası açtım ben devlet memuruyum adli olarak öyle bir ceza aldım idari olarak nasıl yansır onun hakkında bilgi almak istedim
Re: Kaçak elektrik,ceza,memurluk
Alıntı:
halikarnass rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle böyle bir hizmet verdiğiniz için teşekkür ederim. Yeni bir daireye taşınmıştım dairenin elektriği kaçakmış 5 günlük kiracı iken hakkımda tutunak düzenlendi yargılandım. Hakim hakkımda 2 yıl hapis pişmalık ve cezayı ev sahibinin yatırmasından dolayı 6 ay 20 gün daha önceden bir ceza olmadığından erteleme verdi şimdi itiaz davası açtım ben devlet memuruyum adli olarak öyle bir ceza aldım idari olarak nasıl yansır onun hakkında bilgi almak istedim
Her şeyden önce cezanız kesinleşmedi ise muhakkak temyize gidiniz, zira aldığınız ceza memuriyetten çıkarılmanız sonucu doğurabilecek durumdadır.
En azından (karşı taraf kamu olduğu için bilemiyorum uygulanması mümkün mü...) hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının incelenmesi için geri gönderilmeli, dediğim gibi hükmünüzün kesinleşmesi, memuriyet hayatınızı acı bir şekilde sona erdirir...
İvedilikle profesyonel yardım almanızı öneririm.
Re: Kaçak elektrik,ceza,memurluk
Alıntı:
halikarnass rumuzlu üyeden alıntı
kesinlikle bir avukat tutmalısınız.Temyiz süresi geçmeden.