özel sektörde çalışan arkadaşım devlete atanması dolayısıyla işten çıkacak sözleşmesinin dolmasına 3 ay var istifa edip ayrılırsa kurum tazmınat talep edebilir mi?
Teşekkürler
Printable View
özel sektörde çalışan arkadaşım devlete atanması dolayısıyla işten çıkacak sözleşmesinin dolmasına 3 ay var istifa edip ayrılırsa kurum tazmınat talep edebilir mi?
Teşekkürler
Evet......
Peki talebi ne kadar olur asgari ücretle çalışıyor(evrak üzerinde öyle gözüküyor)
Sürenin bitimine kadar olan iş kaybının tazminini isteyebilir.
anladım çok teşekkür ederim 3 aylık asgari ücret dışında yasal bir hakkı var mı peki?
açıkçası bizim korkumuz kurum müdürünün hayır gidemezsin izin vermiyorum demesi evraksal bir sorun çıkarması böyle bir hakkı var mı ya da böyle bir tutum sergilerse arkadaşım ne yapmalık patronunun ne yapıp ne yapamayacağını bilerek konuşmak istiyor
yardımlarınız için teşekkürler.
İStifa kişisel irade beyanıdır.Yani çalışan ayrılmaya karar verir,bunu usulüne uygun olarak karşı tarafa bildirir,bildirim süresinin sonunda işe gitmez.Bunda karşı tarafın kabul etmesi yada etmemesi gibi bir durum sözkonusu olaz.
Sözleşmede özel şartlar varsa ve uyulmaması durumunda bir cezai şart varsa en fazla bu maddeye istinaden tazminat talebinde bulunabilir.
Noterden bildirim yaparsanız bildirim öneline uygun davrandığınızı ispatlamanız kolaylaşacaktır bir sorun durumunda.
çok ama çok teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için umarım herşey sorunsuz halledilir
özel sektör çalışanı sözleşmesi devam ederken kpss ile atanabilir mi? (umarım sorum doğru yerdedir)
Bir kişinin kamu kurumuna ataması yapılabilmesi için önce kamu çalışanı olması gerekir.
Özel sektörde çalışan birinin kamu çalışanı olabilmesi için önce özel sektördeki işinden ayrılması gerekir.