Okulla ilişiğin kesilmesi ve tecil
Değerli forum arkadaşlarım,
benim sizlerin bilgi,görüş ve tecrübelerinize ihtiyacım bulunmaktadır.
yardımcı olabilirseniz müteşekkir olacağım.
benim konum şu:
ben 1987 ağustos doğumluyum. bu yıl bir meslek yüksekokulundaki 3.sınıfımdı.
ancak harcımı yatıramadığım için sanırım nisan ayı gibi okul ile ilişiğim kesildi.
benim askelik durumum nedir acaba?
okul ne kadar tecil yapar?
ben okulu aradım. kaydımı açtırmak istiyorum dedim.bana dilekçe ve askelikten kağıt almam gerektiğini söylediler.tecilimi askelik şubesinden yapacakmışım. ben okul nedeni ile hiç muayene falan olmadm. yoklamam olmadı. acaba askelik şubesine gittiğimde sorun olurmu?
tecil ettirmem mümkün müdür.
cevaplarınızı bekliyorum.
saygılarımla
neden kimse yardım etmiyor??
degerli arkadaslarım konuma kinse bişey yazmamış lütfen bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum
benim için önemli konu
ben 1987 ağustos doğumluyum. bu yıl bir meslek yüksekokulundaki 3.sınıfımdı.
ancak harcımı yatıramadığım için sanırım nisan ayı gibi okul ile ilişiğim kesildi.
benim askelik durumum nedir acaba?
okul ne kadar tecil yapar?
ben okulu aradım. kaydımı açtırmak istiyorum dedim.bana dilekçe ve askelikten kağıt almam gerektiğini söylediler.tecilimi askelik şubesinden yapacakmışım. ben okul nedeni ile hiç muayene falan olmadm. yoklamam olmadı. acaba askelik şubesine gittiğimde sorun olurmu?
tecil ettirmem mümkün müdür.
cevaplarınızı bekliyorum.
saygılarımla
Re: Okulla ilişiğin kesilmesi ve tecil
1. si açık ögretım M.Y.okullarında harcını yatırmasan bıle okulun kaydını sılmesı nasıl gercekleşir anlamadım .. çunku 2 yıl boıyunca harc yatırmayanların okul kaydı ancak sılınır.!( 2007-2008 aöf . kıtapçıgındada belırtılıyor zaten bu )
2. ise henuz çagrılacagın için askere zaten erteletme hakkın var...( kendımden bılıyorum ) --- ayrıca 1 kere daha ferahlatayım ki içini okul tarafından atılsan veya kaydın sılinse bıle senın 1 yıl daha erteletme şansın var. ( okuldan atılan -kaydı sılınenlerın 1 yıllık tecıl hakları var ) .. ama umarım konuya daha hakım birileri daha açıklama yaparak daha rahat olursun ... ii şanslar