aslına bakarsanız onu kasten yaralamak için atmadım elime geçen sehpayı o an okadar canım yandıki bende canını yakmak istedim, bu olayı hem boşanabilmek için kullanmak istiyorum, hemde bir yandan ceza almaktan korkuyorum.
Printable View
aslına bakarsanız onu kasten yaralamak için atmadım elime geçen sehpayı o an okadar canım yandıki bende canını yakmak istedim, bu olayı hem boşanabilmek için kullanmak istiyorum, hemde bir yandan ceza almaktan korkuyorum.
Merhabalar, yarın eşimle sulh ceza mahkemsinde görülecek bir duruşmamız var. Kısaca özetlersem 2,5 yıldır bitmek bilmeyen kavgalarımız var ve son 4 ayda artık çirkin bir boyutta ilişkimiz, eşim boşanmayı kabul etmiyor, bense sürümcemede bir boşanam sürecini göze alamadığımdan, onun daha da çirkinleşmesini istemediğimden boşanma davası açmıyorum.
davada ikimizde mağdur düpeliyiz, olay günü berbat kavga ettik, çokkötü hakaretlere ve darba maruz kaldım, sonrasında eliem geçen sehpa ayağını ona fırlatığımda kafasına geldi ve kanlar içinde kaldı kafası. Benim ailem evimize geldi kapıyı açmadığından savcılığa baş vurup,polisle geldiler, olay karakola ve adliyeye intikal etti. TCK 86/2, 86/3-a-e,53,54/1 maddelerince sevk yazılar iddianamede, eşimle ayrı değiliz, aynı evdeyiz, boşanma davası falan yok ortada, şikayetçide olmadık biribrimizden, bu süreçte nasıl davranmalıyım konusunda yardım istiyorum.
1- Bu mahkeme sonrasında ceza alırmıyım? (Sonuçta kafası yarıldı ve raporu da var.)
2- Mahkeme süreci sonucunu boşanma davası açarken kullanmak için nasl bir tavır sergilemeliyim?
3-Mahkemede uzlaşırsak boşanma davası açamaz mıyım?
Kafam çok karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var..