Askerde açıköğretim sınavı.
nişanlım yoklama kaçağı, suan açıköğretim 3 sınıf öğrencisi. önümüzdeki yıl okulu bıtecek ve hemen askere gidecek. eğer yakalanırsa ve askere alınırsa açıköretimi askerde bitirip terhis olabılır mi? Askerde açıköğretim sınavlarına katılma şansı var mı? cevaplarsanız çok sevinicez. hayırlı gunler.
Re: Askerde açıköğretim sınavı.
Sınav günlerini gösteren belge ile müracat edip izin alabilir ancak bu süreler normal izninden düşülür.
Alıntı:
tutkun1985 rumuzlu üyeden alıntı
Askerde açıköğretim sınavlarına katılma şansı var mı?
Böyle bir şansı var,birlik komutanından gerekli izinleri aldığında sınavlara katılabilir.
peki okulu bıttıgınde 15 aymı yapacak yoksa dıploması oldugu ıcın 5 ay mı?
Falcı değilim.Bir okulu bitirsin bakalım.Dere nerede paça orda sıyrılır.
sadece 1 yılı var seneye mezun bu sure zarfında askerde olsa ne olur dıye soruyorum sıze. siz falcı degilseniz bilen birisi yanıtlasın.
Askerde sınava girecekse,zaten 15 ay yapıyor olacak.
http://www.asal.msb.gov.tr/
BU KONUDA BILGI ALMAK İSTEYENLER. ASKERDE ACIKOGRETIM BITIRENLER.
Askerde okulunu bitirebileceğini kim garanti ediyor?İşini sağlama almak istiyorsa okulu bitirip gitsin.
Arkadasim Bu Sene 3 Sinifta Bu Sene Gecti Diyelim. Celp Dönemi Mayis, Seneye Masyista Askere Gitse Haziran Da Finaller Oluyor. Askerde Girdi Geçti Okul Bitti. Sadece 1 Seneye Ihtiyacimiz Var. Biz En Kotu Ihtimalle Diyoruz. Ama Siz Dalga Gecer Gibi Cevaplar Veriyorsunuz. Diyorum Ya Biz Bulduk Cevabimizi, Asal In Sayfasini Da Bizimle Ayni Durumda Olanlar Icin Koydum. Sadece Yorum Yapmak Için Yorum Yazmayin.