-
Evli Biri İle Kaçmak
Merhabalar;
Öncelik ile böyle bir siteyi sunduğunuz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Şimdi benim derdime yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Ben evli ve iki çocuk annesi bir bayanı seviyorum ve seviliyorum onun ile evlenmek istiyorum yanlız sorun şu bu kişinin boşanarak sığınacağı bir yer yok benimde aklıma bir soru geldi kaçsak beraber sonra da boşanma davası açsa nasıl olur diye ama akabinde aklmı takılanlar da oldu suçlu olurmuyum bu durumda karşı taraf dava açabilir mi çocuklar bizim ile gelmeyecek onlar zaten yaşça büyükler Yasa bizi suçlu durumuna mı sokar ve mahkeme süreci ne olur mahkemeye katılması şart mı.
Şimdiden herşey için teşekkürleri mi sunarım.
Saygılarımla.
-
Re: Evli Biri İle Kaçmak
peki böle kaçamak yaşacağınıza bu kadın neden boşanmıyor..ve ayrıca kaçtıktan sonra neden açacakki boşanmayı..anlaşmalı olarak ayrılmak varken medeni bi şekilde..ağrımayan başınızı ağrıtyosunuz..eğer kaçarsanız kadının kocası ne davası açarsa hakkı yani:)ortada ihanette var çünkü..bende bir bayan olarak şahsen kınıyorum..
-
Cevabınız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Peki size bir soru bir bayansınız. Çocuk yaşta evlendiniz ve bu insanı hiç sevmiyorsunuz sadece sokakta kalmamak için onun ile yaşıyorsunuz evlilik yıllar önce bitmiş ama imzalar hala mevcut aile tarafından geri istenmiyorsunuz sığınıcak bir yeriniz yok bu durumda medeniyet zaten uzakta kalmıyor mu?
Bunun sonucunda sığınıcaktı size diye düşünebilirsiniz ama o öyle de değil sığıntı olan bir insan da değil.
Bu durumda sevdiğinize ulaşmak için siz ne yapardınız?
-
Emin olki bu kadının yaptığını yapmazdım..evlilik kağıt üzerinde olsa bile saygı duyulması gereken bir kurumdur..kadının gidecek bi yeride var ayrıca..siz ne güne duruyonuzki..madem öle eşiyle konuşsun anlaşsın boşansın..neden bu şekilde yasak bi ilşki yaşıyor..ya da yaşıyosunuz..
-
Çünki eşi dediğiniz insan bunu kabullenmiyor anlatabildim mi ve büyük konuşmamak lazım insanların başına başınıza neler geleceğini kimse bilemez ve allah kimseyi bu şekilde çaresiz bırakmasın benim öğrenmek istediğim bunun hukuk üzerindeki duruşu.
Ayrıca bu kadın kelimesi biraz argo kelime o bayan kelimesi daha şık durur.
-
Hukukcularımız okuyolarsa onlar cevaplasın hukuki yönünü..ben kendi insani hukukumla açıklama yapim dedim.ama dediğim gibi kaçıp boşanmak çözüm değil..işleri yokuşa sürersiniz..kadın hakları diyede bişi var..eğer bu kadın kocasındanda şiddet görüyosa rahatlıkla boşanabilir..eğer kuzu gibiyse ve ben karımı seviyorum onu bırakamam diyosada aradan çekil derim:D şakaydı burası ciddiye almayın yani:)
-
Ben yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla
-
Rica ederim..inşallah bu güç durumun üstesinden gelirsiniz..hepimiz hata yapabiliriz.insanız sonuçta..önemli olanda hata üstüne hata yapmamak..mantıklı kararlar vermek..duyguları bir kenara atıp daha sağlıklı düşünüp ona göre sonuca varın.umarım herşey istediğiniz gibi olur..hoşçakalın.
-
Boşanma davası açmakla eşler ayrı yaşama hakkına sahip olurlar.
Ancak boşanma kesinleşene kadar eşlerin sadakat yükümlülükleri devam eder.
Bu "kaçamak" kadını kusurlu duruma düşürecek ve boşanmayı zorlaştıracaktır.
Boşanmak isteyen taraf karşı tarafın kusurunu ispatlamalı ve kendini kusurlu duruma düşürecek davranışlardan kaçınmalıdır.