-
Basit Yaralama
Yardimci Olursaniz Sevinirim
Yakalşaik 8 Ay önce Kiracimizla Tartişmamiz Oldu Kirayi 6 Aydir Vermediği Için Bu Arada Icraya Verdik.karisi Bizi Karakola şikayet Etti.eşimle Bizi Darp Ettiler Diye Tartişma Var Ama Darp Yoktu.kadin Rapor Almiş Ama Ne Kadar Olduğunu Bilmiyorum.karakolda Ifademizi Aldiktan Sonra Biraktilar.elimize Mahkeme Gününü Bildiren Kağit Geldi Basit Yaralamadan Ailem Hakkinda Dava Açilmiş.
Bu Konuda Nasil Bir Yol Izlemeliyim. Avukat Tutmamiza Gerek Varmi?
Yada Bu Dava Sonucunda Bize Nasil Bir Ceza Gelebilir
-
Re: Basit Yaralama
Yakalşaik 8 Ay önce Kiracimizla Tartişmamiz Oldu Kirayi 6 Aydir Vermediği Için Bu Arada Icraya Verdik.karisi Bizi Karakola şikayet Etti.eşimle Bizi Darp Ettiler Diye Tartişma Var Ama Darp Yoktu.kadin Rapor Almiş Ama Ne Kadar Olduğunu Bilmiyorum.karakolda Ifademizi Aldiktan Sonra Biraktilar.elimize Mahkeme Gününü Bildiren Kağit Geldi Basit Yaralamadan Ailem Hakkinda Dava Açilmiş.
Bu Konuda Nasil Bir Yol Izlemeliyim. Avukat Tutmamiza Gerek Varmi?
Yada Bu Dava Sonucunda Bize Nasil Bir Ceza Gelebilir
-
merhaba benimde ablamla bir kavgam olmusdu. Ben ona vurmadım ama o beni rahatsız ettigi için odamdan cıkardım.(bir kere ayagıma kahve doktu ve benim defalarca uyarmama ragmen, rahatsız oldugumu bilerek bulundugum yerde sigara iciyordu) O da beni dövdü diye gidip sikayet etmis. Sanırım kolunda da ufak bir sey varmıs ondan bir rapor almıs. Bana basit yaralama (TCK 86/2-3a) davası acıldı. Birde TCK 53/1 maddesinin kamu adına uygulanması talep edilir deniyor. Olay günü ben dersimden alı konularak rahatsız edildim. Ayrıca ben hic bir şekilde ona vurmadım. Ben kendimi nasıl savunabilirim ? Avukat tutmalımıyım acil cevap bekliyorum simdiden teşekkürler.
-
Lütfen birisi cevap yazsın, endişeyle bekliyorum ve ne yapabilirim cok merak ediyorum