Hava değişimi askerlik süresinden sayılır mı
Merhaba direk konuya girmek istiyorum ben askerliğim boyunca 3 intihar ve 2 hava değişim tecavüzünde bulundum psikolojik sorunlarım vardı ki halen var ailevi ve özel meslelerim nedeniyle son 6 ay içinde çöküşe girdim ve 3 intiharda bulundum 2 intiharımdan sonra hastahanede yatırıldım ve hava değişimine yolladım 30 ve 45 olarak hava değişiminde olduğum için mahkemelerim ertelendi hava değişimlerimdede 6 ve 7 gün geç geldim bu son gelişimdede birliğime bölük komutanım benim kapıdan bile sokmadan psikiyatri doktoru izinde olduğu için o dönene akdar izine yolladı birlikte istemiyor yani beni döndüğümde mahkemeye çıktım mahkeme adli müşayedeye sevk etti adli müşayedede 15 gün yattım ve c-16 smk 3 ay hava değişimine yolladı doktor ben ne olduğunu anlamıyorum artık iyice kafam karıştı ne oluyor ne olucak lütfen yardımcı olun ve hava değişimi 90 ü geçiyor bu havadeğişimleri askerlikten sayılıyormu teşekkürler
Re: Hava değişimi skerlik süresinden sayılır mı
cezalarımın hepsi düştü ama sürekli hava değişimi alıyorum hala uzadıkça uzuyor
Re: Hava değişimi skerlik süresinden sayılır mı
Hava değişimi almak yada askerlikten kaçmak ve çürüğe ayrılmak için askerlik görevi esnasın da vücudunuza kasten eza vermeniz halinde ve bu kastın tespiti halin de hava değişiminiz yanar.Ancak hakikatten bir şekil de rahatsız iseniz ve bu heyet vs raporlar ile kanuni olarak alınmış ise askerlik süreniz den sayılır.Ancak benim anlamadığım konu bu hava değişimi olayı sürekli tekrar halini almış ise sizi kati bir rapor ile neden çürüğe ayırmıyorlar?.Ayrıca izin tecavüzü olayın da bunun bir den fazla tekrarın da davanızın düşmesi düşün dürücü geldi bana.Saygılar.