merhabalar,
ben bi ünv.vakfında 4 yıldır sigortalı olarak çalışıyorum. kasım 2008 de evlenicem ve şehir değişikliği yapıcam. iştende ekim ayında ayrılmayı düşünüyorum. benim öğrenmek istediğim evlilk parası alabilirmiyim.
teşekkürler
Printable View
merhabalar,
ben bi ünv.vakfında 4 yıldır sigortalı olarak çalışıyorum. kasım 2008 de evlenicem ve şehir değişikliği yapıcam. iştende ekim ayında ayrılmayı düşünüyorum. benim öğrenmek istediğim evlilk parası alabilirmiyim.
teşekkürler
Adınızdan bayan olduğunuzu tahmin ediyorum Bu sebeple;
işten evlendikten sonra evlenme sebebi ile ayrılın ve 4 yıllık kıdem tazminatınızı isteyin
Ancak mutlaka evlendikten sonra ayrılın ve istifa dilekçenizde "evlenmem sebebi ile" ayrılıyorum yazın, bu şekilde kıdem tazminatınızı ödemek zorunda kalacaklardır.
tşk ederim. yalnız evlendikten sonra işyerindem ayrılamam. şehir değişikliği yapıcağımı biliyolar ve evlenmeden ayrıldığım taktirde evlilik parası hakkını kazanamıyorum sanırım.
ben nisanlıyım ekimde evlenmeyi düsünüyoruz ama nisanlım evlilik parasını alamıyacak diye acele ediyoracaba buyeni sosyal güvenlik reformu bu tazminatı iptal ediyormu ediyorsa nezaman gecerli olacak aydınlatırsanız sevinirim
Lütfen birisi bir bilgi versin benimde merak ettiğim bir konu.. teşekkürler