Merhabalar,
2006 senesi Aralık ayında bir otopark yüzünden birisi bana ve arkadaşıma saldırdı. Bize küfr etti. Daha sonra olay sırasında yaşanan arbede yüzünden şahısın burnu kırıldı. Burun kırığının 1. derece(hafif) olduğu belirtilmiş. Bende de "basit tıbbi müdahele ile giderilebilecek" raporu var. Arkadaşımın raporu temiz. Şahıs daha önceden hırsılık yaptığı için sabıka kaydı var.
Savcı beni ve arkadaşımı 37/1 86/1 87/3 53/1 maddelerinden,
karşı tarafıda 86/2 125/1 106/1 43/2 53/1 maddelerinden yargılanmamızı istedi. Dava 17 Haziranda. Olayda 3 tane müşteki sanık var. Herkes birbirinden şikayetçi ama karşı tarafın burnu 1. derece bile olsa kırık olduğundan bizim suçlu bulunabileceğimiz sdöylendi. Olayda birde görgü tanığı var. O da şunları sölemiş " 2 kişi arabasıyla park yerine yanaşırken (beni ve arkadaşımı kastediyor) diğer kişi onların park edecekleri yere park etti. Sonra bir tartışma başladı. 2 kişi olayı yatıştırmaya çalıştılar ama diğer şahıs küfr edip onlara saldırdı. Sonra birbirlerine vurmaya başladılar."
Ben yüksek lisans öğrencisiyim arkadaşım ise lisans öğrencisi. Böyler bir davada hapse girme durumumuz olur mu ?
Teşekkür ederim.