MEB Lojmanları ve Yönerge Madde 12
MEB Konutları Yönergesi Madde 12 de durumunda değişiklik olanlara(Çocuğu olma,Evlenme) Yeni başvuru formu doldurtulur ve ilgili belgeyle birlikte amire bildirilir diyor. Ocak ayında sıralama yapıldı 6. sıradayım Mayıs ayında çocuğum oldu bu bana 3 puan kazandıracak ve 2. sıraya çıkıyorum bu 12. maddeye göre ocakta yapılan sıralamanın üstüne yeniden sıralama yapılırmı benim için. Aile nüfus tablosuyla yeni başvuru beyannamesini okul idaresine teslim ettim.
Sevgili Sakarya kardeşime derdimi tam anlatamamış olduğum için mesajımı düzelttim.
Yeniden yorumarsanız sevinirim.
İyi Çalışmalar.
Re: MEB Lojmanları ve Yönerge Madde 12
Dediğiniz yönerge "Kamu Konutları Yönetmeliği"ne aykırı olamayacağına ,ilgili yönetmelik de "Değişiklik bir ay içinde amire bildirilir" dediğine,ve her değişiklik,Yönetmelikte belirtilen puanı kazandırdığına,bunun da sıralamayı değiştirebileceğine,sıralamanın ise her yılın ocak ayında yeniden yapılması gerektiğine göre;niye bildirmeyesiniz ki?
İyi günler...
Kamu Konut Yönetmeliği Madde 15
Beyannamedeki Değişiklikler
Madde 15 - Konut tahsis talebinde bulunan personelin durumunda bir deği-
şiklik olduğu takdirde bu değişiklik tarihinden itibaren en geç bir ay içinde,
değişikliği gösteren belgeler ile birlikte ek bir beyanname ile ilgili amire
bildirilir.
Bu maddeye istinaden çocuğu olan sırada ki bir kişi için yeniden sıra listesi oluşturulablirmi bu madde ne demek istiyor.
Alıntı:Kamu Konut Yönetmeliği Madde 15
Re: Kamu Konut Yönetmeliği Madde 15
Bu konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar?
Çok aciz kaldık burda.
Liste Ocak Ayı'nda yapılır ve değiştirilmez. Memur sıfatı kazanmış, şanslı kimselerden olduğumuzu unutmayalım... Bu kadar hırs gereksiz...
Bu madde 15 ne demek istiyor diyorum arkadaş bana hırs yapma diyor,ya arkadaşlar bu merak, bu maddenin cidden ne anlam taşıdığını bilmiyorum.