Slm arkadaşlar ben liseyi dışardan okuyorum ve harp okuluna girmek istiyorum ama kafama takılan bazı sorular var kayıt şartlarını okudum herşey tmm gözüküyo ama babam eski mükümlü bu yüzden acaba beni harp okuluna almakta vazgeçebilirlermi ?
Printable View
Slm arkadaşlar ben liseyi dışardan okuyorum ve harp okuluna girmek istiyorum ama kafama takılan bazı sorular var kayıt şartlarını okudum herşey tmm gözüküyo ama babam eski mükümlü bu yüzden acaba beni harp okuluna almakta vazgeçebilirlermi ?
Tanıdığım bir öğrenci,yıllar önce Işıklar Askerî Lisesini kazanmıştı.İki yıl okuduktan sonra ailesiyle ilgili soruşturma tamamlandı.Babasının adı bir gasp olayına karıştı -Mahkûm oldu demiyorum-diye,okuldan atıldı.O,şu anda doktor.
"Ata eder,evlat çeker."dedikleri herhalde bu olmalı....
İyi günler...
Hele,hele;bir de siyasi suç olursa.....
İyi günler...
Sağolun arkadaşlar bu adalet sistemi ben çok üzüyor büyüklerimiz işlediği suçlar bizim geleceğimizi karartıyor söylicek bişey yok ama ben bir karar aldım genelkurmaya mektup yazcam ve büyüklerimiz işlediği suçların bu çocuklara yüklenmemesi gerektirdiğini söylicem belki beni haklı bulur teşekkürler
Sayın yld19sm nin yanıtını iyi okuyup anlamak lazım sanıyorum.