.....şu yalancı meslektaşlarımız kimler ve neden yalancısınız veya yalancı diyenler kimler
.... düşüncelerinizi bekliyorum
Printable View
.....şu yalancı meslektaşlarımız kimler ve neden yalancısınız veya yalancı diyenler kimler
.... düşüncelerinizi bekliyorum
nasıl? ne demek istiyorsunuz?
demek istediğim hep böyle bir tabir vardır ya özellikle böyle düşünmenlerin neden böyle düşündüklerini anlatmalarını istiyorum
Vallahi bir tabir vardir ya .. Anladimsa arap olayim aynen o durumdayim
Somut bir örnek versenizde ben gibi anlama zorlugu çekenlerde anlasa örnegin ben avukat degilim ama konuya açiklik getirirseniz ne demek istediginizi tam anlarsam kesinlikle bildiklerimi yazarim ..
jim carrey'nin "yalancı yalancı" filmindeki gibi bir şey mi kastediyorsunuz? "avukatlar yalancılıkla para kazanır" deyişi kadar şaçma bir deyiş yoktur. bu kadar onurlu bir mesleğin bu kadar basit görülmesi...
arkadaş mesleğimize yönelik olarak söylenen aşağılayıcı sözleri eleştirmek istemiş bence
av tayfun arkadaşımız beni anlamış sonunda. yaklaşık 3-4 yıldır bu işin içindeyim yalanla işini götüren müvekkilini arkadsan vuran bir avukata raslamadım. benim özellikle çağrım raslayan varsa onlara. varsa bilelim kim neyi nsaıl yapmış, en çok duyduğumuz sözlerden biri bu ifade 'yalancı avukatlar' toplumda genel bir tabir olmuş işte ben somut örnek istiyorum. bu konuda konuşmak. avukatların yalancı olduğunu düşünen insanlar varsa onların düşüncelerini istiyorum niye böyle düşünüyorlar.
aslında benım asıl düşüncelerime gelince bu tabir safsatadan öye bişey değil, herkes avukatı ile olan ilşkisinde durumu kendine göre değerlendiriyor, avukat bir davayı kaybettiğinde satttı, karşı tarafla anlaştı gibi laflar sakız gibi ağızlerda dolaşıyor. yoksa sakınhaa sayın meslektaşlar yalnış anlamayın
bende meslek hayatım boyunca haksız lolduğunu düşünen bir davalı veya davacıya rastlamadım.
Galiba sorunda bu.Herkes haklı ama yanlızca bir taraf kazanıyor.(gerçi kazanan tarafta bazen avukatından memnun kalmıyor).
Kaybedincede yapacağınız şey avukatı suçlamak.:)