Çatı arası dairemin önüne balkon açma
Öncelikle merhaba. Oturmakta oldugum dublek dairemin catıa arası giyesi dairesi önünde balkon acmak istiyorum.Bu konuyu komsularımla konustum bana verilen cvp su oldu evin daha cok degerlenecek bize 10milyar(eski parayla)verirsen daire başı bizde izin veririz.Bende bu tip insanlara para vermek istemiyorum ve onlardan izin almadan catımı acabilirmiyim (balkonumu) 2. sorumda catıya cıkmalarını istemiyorum dairem catı arası giyesi oldugu icin catıda 3 tane pencerem var iceriyi gözetmelrini istemiyorum ve catıya herhangi bir zararlarında evime yamur suları girmesinden cekiniyom catı arası giyesi oldugu icinde masraflar bana kalır. bu duruma düşmek istememekteyim ve catıyı cıkısı engelleme gibi bir hakım varmı. ilginiz icin tşk.
Re: catı arası dairemin önüne balkon acma
Kardeş, apartımanın bahçesi, çatısı, asansörü gibi kısımları senin değildir. iskan alırken resimleri nasılsa o durumu muhafaza etmek zorundasın. çatıya yapacağım balkon vs. kaçak inşaata girer. belediyeye tek bir şikayet veya ihbar senin komşulara vereceğinden daha pahalıya mal olur.
önce komşularla, sonra belediye ile anlaş(!) derim.