Memuriyeti bitenin maaş iadesi olurmu
memuriyetim mayıs 2008 itibariyle bitti nisan maaşıma da el koydular, 2008 in ocaktan itibaren 3 aylık maaşımı benden geri alcaklarmış böyle bişey mümkünmü neyi gerekçe ederek hakkım olan maaşı geri benden alabiliyolar böyle bir kanun varmı bana saçma geldi, memurken hak ettigim maaşı benden geri istiyolar
Re: memuriyeti bitenin maaş iadesi olurmu
bi suçla suçlandım, mahkemelik oldum yerel mahkeme suçlu buldu ama temyizler nedeniyle dava sürüyor,idari sorusturmda milli egitim göreve devam etmeme karar verdi 1 senedir göreve başlayamadıgım için meb görevden almış. açıktaydım ben maaşları alıyordum ama çalışmıyordum mayıs ayında görevden alınmışım nisan maaşına da el koymuşlar 2008 in ilk 3 ayının maaşınıda alacaklarmış geri benden. nasıl alıyolar maaşımı yaa.
memuriyet görevim bitene kadar maaşlarımı hakediyorum ben
Re: memuriyeti bitenin maaş iadesi olurmu
Hukukçu olmadığımı peşin söyleyeyim.Açıkta olduğunuz sürece maaşınızı 2/3 oranında almış olmalısınız.Memur maaşları peşin ödenir.Mayıs ayında ilişiğinizin kesildiğini söylüyorsunuz.Siz Mayıs ayında Nisan maaşını zaten almıştınız.Alacak olduğunuz tamam da,önceden aldığınız maaş nasıl kesildi?
İyi günler...
Re: Memuriyeti bitenin maaş iadesi olurmu
öyle bir duyum aldım
2008 in ilk 3 aylık maaşını da benden ALCAKLARMIŞ o tarihlerde hala memuriyetim devam ediyordu bu nasıl iş
Re: Memuriyeti bitenin maaş iadesi olurmu