-
33/C Kilo Sorunu
Merhaba Sayın Forum Üyeleri;
Biliyorum bu konu hakkında tekrardan yeni başlık açmak kabul edilmiyor. Ama 1 2 kere ilgili başlıklardan cevap alamadım. Kusuruma bakmayın.
Ben 26/06/2007 tarihinde Gölcük Askeri Hastanesinden 33/C maddesinden 1 yıl sevk tehiri aldım. Boyum 1.79 kilom 131 yazıldı. Şuan 133 kilodayım. Bu 2 hafta içinde tekrar askeri hastaneye sevk için şubeye gideceğim. Mevzuatlarıda okumadım değil. +41 kilo fazlalığına çürük raporu veriliyor yazıyordu ama bana 1 yıl sevk tehiri verdiler. Şimdi tekrardan 1 yıl daha sevk mi alırım? Yoksa rapor verilir mi bana. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
-
Re: 33/C Kilo Sorunu
Teşekkür ederim. Arkadaşlar ne zaman birşey soracak olsam çok net bilgiler alıyorum.
-
Bu konu okadar çok işlendiki.Biraz okumanız yeterli olacaktı.Kilo nedeniyle sevk tehiri 5 yıl devam ediyor.Ondan sonra elverişsizlik kararı.
-
arkadaşım sana tahmininden daha net bir açıklama yapacağım.
Bende senin gibi 33/c erteleme kararı aldım. hemde nerden tahmin et.GÖLCÜK askeri hastahanesinden. gölcükte muyene tarihi temmuzun ilk haftası olarak biliyorum. ve ilk muayenem hariç bu gideceğim 4. muayenem olacak.aynı konudan müzdarip, aynı hastahene meyenesi geçirmiş ve aynı heyete girmiş biri olarak zannedersem sende 4. muayeneye kadar devam edeceksin. Neden 4. muayene diye sorarsan kanunen 5. muayene son fakat bazen erken verdikleride oluyormuş. en son heyetimde doktorlar kararsız kaldılar.Bakalım bu sefer ne olacak.Benim tahminim tekrar erteleme ve kasımda karar verilecek. Belkide bu sefer son muayene olur. Bu arada benim boy 177 kilo 122 yani +45 fark . temmuzda belli olur.
Hayırlısı olması dileğimle
-
benimde kilo sorunum var ama genelde hep ortaya çıkanların tersine 1,72boyundayım fakat 45 kilodayım benim durumum ne olur çizelgeye baktım
boy:172
kg:71 kg:58 yazıyor öss için tecil ettirmeye gitmedim henüz yarın(15/06/)sınava gireceğim kazanamassam eger seneye de sınavlara girmek istiyorum benim durumum ne olur? ayrıca kütük adresime ve bulundugum adrese yoklama ile ilgili kağıtta gelmedi şubeyi aradığımda sen gel muayene ol ondan sorna karar verirsin dediler(88 doğumluyum) yardmcı olursanız sevinirim her yerden bir şey duyuyorum kafam çok karıştı :(
-
walla hocam bende sizinle aynı dertten muzdaripim.Benimde 3. muayene.Bakalım ne olucak.Bu durum son derece canımı sıkıyor.Bu arada Boy 1.78 kilo 134