Re: Kredi istihbarat ücreti
Yasaldır. Krediler ve kredi kartları hususlarını iyi araştırın. Yada KKB.COM girin orada daha açıklamalı yazar. Zaten Banka size bunu krediyi kullanmadan önce söyler Derki Dosya masrafını bunu alacağız Sizde krediye ihtiyacınız olduğu için malulen kabul ediyorsunuz Buna nazaran zaten kredi sözleşmenizde size kesintiyle ilgili evrak imzalatılırlar Bir çok evrak imzalattıkları için Dikkatinizden kaçmış olabilr. Yani anlayacağınız tamamen yasal ve usulüne göredir...
kredi kartı kefilliği kalkarmı
selam bugünlerde bir çok soru sordum biliyorum kredi kartı ile ilgili yönetmeliği okudum süpheye kapıldım sorum şu:bir bankadan bundan 4 yada 5 sene önce kefilli kredi kartı almıştım bu kartımı dönem dönem borcumu kapatıp bankaya iade ettim 3 ay yada 2 ay veya 6 ay sonra geri istedim bunu bir kaç kez yaptım kefilim kefilliği ortadan kalkmış oluyormu ? teşekkürler (ayrıca buna benzer soru yok aydınlatırsanız diğerleri içinde iyi olmuş olur)saygılarımla.
Re: Kredi istihbarat ücreti
Alıntı:
DOGANEZ rumuzlu üyeden alıntı
Yasaldır. Krediler ve kredi kartları hususlarını iyi araştırın. Yada KKB.COM girin orada daha açıklamalı yazar. Zaten Banka size bunu krediyi kullanmadan önce söyler Derki Dosya masrafını bunu alacağız Sizde krediye ihtiyacınız olduğu için malulen kabul ediyorsunuz Buna nazaran zaten kredi sözleşmenizde size kesintiyle ilgili evrak imzalatılırlar Bir çok evrak imzalattıkları için Dikkatinizden kaçmış olabilr. Yani anlayacağınız tamamen yasal ve usulüne göredir...
Kesinlikle yasal değildir!