Müşteri temsilcisine dava açmak
Ben 12000 ytl bireysel kredi kullandım. Bunun karşılığında banka tarafından tarafıma 90 ytl kampanya bonusu verildi. Aynı dönemde 200 ytl avans bonus için de müracaat ettim. 200 ytl yi harcadıktan sonra 90 ytl bonusum ise;benim bilgim dahilinde olmadan adıma çıkartılan kredi kartına yatırılmış ben bu kartı almayarak geri gönderdim ve içinde bulunan bonusuda 3037 ile biten kredi kartıma aktarılmasını söyledim ve aktarıldı. Bir mağazaya giderek kullanmak istedim kullanamadım.ve müşteri hizmetlerini aradım.Talebimle ilgileneceklerini 2 gün sonra tekrar aramamı söylediler. Tamam dedim. 2 gün sonra tekrar aradım ve bonuslar da bir karışıklık olduğunu düzeltileceğini daha sonra tekrar arama mı söylediler. Ben 2 gün sonra yine aradım 90 ytl bonusumu kullanamadığımı söyledim.Yine talebimi alıp ilgili birime ileteceklerini söyleyip daha sonra tekrar aramamı söylediler.ben yine aradım.
Ben yaklaşık olarak 15 gündür sürekli garanti bankasını arıyorum her aramamın süresi en az 15 dakika sürüyor ve hiç bir çözüm bulunamıyor. Bana en son bugün (28.05.2008 günü) müşteri temsilcisi 90 ytl bonusu kullanabileceğimi söylediler. Ben emin olup olmadıklarını sordum kullanabilirsin dediler. Yalnız önce 1.1 ytl lik bir çekim yaptırmamı sonrasında 90 ytl yi kullanabileceğimi söylediler. Bunun üzerine görüşmemizi sonlandırdık. Bende yanıma para almadan bonusumu kullanmak için markete gittim alışverişimi yaptım. Ve kasiyere bonuslarımı kullanmak istediğimi, fakat önce 1.1 ytl sonra ise yaptığım alışveriş miktarını çekmesini istedim tabi kasiyer şaşırdı fakat söylediklerimi uyguladı. Ve kartım da bonusumun yetersiz olduğu yazıyordu. Ben yanıma para almadığım ve kartımın limitinin kalmadığından dolayı markette rezil oldum ve zor durumda kaldım. Ve marketten bankanın müşteri hizmetlerini aradım ve bonusu kullanamadığımısöyledim.Görüştüğüm arkadaş bana kullanabileceğimi tekrar denememizi söyledi. Telefon açık vaziyette iken ben marketçiden bonusumdan 10 ytl çekmesini söyledim. Marketteki kasiyer tekrar tekrar denemesine rağmen bonusumun olmadığı yazıyordu. Bunun üzerine tekrar müşteri hizmetlerinde görüşmekte olduğum temsilciye döndüm. Beni biraz bekleteceğini ve tekrar inceleyeceğini söyledi ona da okey dedim.
Müşteri temsilcisi arkadaş bana 200 ytl avans bonus kullandığımı 90 ytl bonusunda aynı dönemde yattığını söyledi. Sistemin harcama yaptığım zaman önce kartımdaki bonusu kullandığını kartımdaki bonus bittikten sonra ise geriye kalanı avans bonustan çektiğini tarafıma iletti. Ve benim 200 ytl bonus harcaması yaptığımı bu harcamanın 90 ytlsinin kullanmış olduğum bireysel kredi sonucunda kazandım bonus olduğunu 110 ytlsinin de avans bonus olduğunu söyledi. Sistemin daha sonra geri kalan kullanılmayan bonusuda avans bonus olduğu için geri aldığını söyledi.
Sevgili hocalarım, arkadaşlarım ben bu banka hakkında markette düştüğüm rezil durum ve beni doğru ve zamanında bilgilendirmedikleri için ve sürekli aramalarım sonucunda gelen cep telefonu faturam için manevi veya maddi tazminat açabilirmiyim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Re: Müşteri temsilcisine dava açmak
Dava açarsınız da... Kazanamazsınız.
Re: Müşteri temsilcisine dava açmak
Peki burada benim mağduriyetim söz konusu değil mi? Ben şikayet maili atmıştım bankaya. Bugün tekrar aradılar beni. Ve dediler ki isterseniz 90 ytl bonusunuzu tekrar yatıralım yada 90 ytl yi ekstrenizden düşelim dediler. Ben bir şey anlamadım bu işten bir şeylerin düzelmesi için illa kızmak mı gerekli.Ayrıca bana benim bilgim olmadan kredi kartı çıkartmışlar ve adresime yollamışlar.Bu durumda ne yapabilirim