Construction Law & Arbitration
Iyi gunler
ben Construction Law & Arbitration Msc egitimi yapmaktayim
yurtdisinda yasadigimdan dolayi Ulkemde bu egitimi alanlarin istirak ettigi isler nedir?hangi faaliyette ve sinif tarzinda calismaktalar?nereye uyelik zorunlugu hakkinda bilgim yok.
konu hakkinda teknik bilgi arz ve talebimdir.
cevp bekliyorum
saygilarimla
Re: Construction Law & Arbitration
hicbir cevap yazan yok sanirim cok yabanci bir konu oldu Bilgisi olan hicbir uye yokmu?:mahcup:
Türkiye'deki üniversitelerden aldığınız hukuk diploması varsa avukatlık yapabilirsiniz. Yoksa inşaat hukuku ve tahkim eğitimi aldığınız için ticaret odalarına kayıtla hakemlik yapabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin cok mutlu oldum
saygilarimla
sayin yoneticim
ilk once cevabiniz icin tekraren cok tesekkur ederim.Avukatlik lisansim mevcut ama yurt disindan YOK cede herhangi bir sorun teskili yoktur.
ek sorum mevcut
A.Avukatlik staji avukatlik saji egitim alinan universitecemi yoksa herhangi bir baro uyesi bir avukat tarafindanmi verilmekte mevcut sure?
Ingilterede BVC 2 yil CPE 1 yil staj egitimi universite tarafindan verilmekte.Bu staj alinmadan baro uyesi olanamiyor.Ulkemizdeki sistem nasil?
B.ilk sorumda HAKEMLIKTEN bahsetmistiniz bu konu hakkinda biraz daha detay vermeniz mumkunmu? exper mi demek istediniz?Butur ortam Is mahkemelerince
yapilmiyormu?
cok ozur dilerim Turkiyedeki sistem hakkinda bilgim yoktur.
saygilarimla
cok tesekkur ederim.Sorumun bir bolumunu staj bolumu ve uygulamayi anladim.HAKEMLIK hususu HAKKINDA datay bulabilecegim bir kaynak varmi ?
verdigim rahatsizliktan dolayi ozurmun kabulunu istirham eder
saygilar sunarim