Sitem hacklendi,hackleyen kişinin cep numarasını biliyorum
1-2 saat önce sitemin rootuna sunucu acıgından dolayı index.html atmıslar her ne kadar foruma zarar verilmemiş olsada arkadastan intikam almak istiyorum :)
Kisa bir arastirmadan sonra adamin cep numarasına ulastim arayıp küfretmek yerine unutamayacagı bir ders vermek istiyorum
Re: Sitem hacklendi,hackleyen kişinin cep numarasını biliyorum
Evet te google dan mı buldunuz ?
Hayır google dan değil. İllegal içerik deyince nasıl içeriklermiş merak ettim. Sanırım iletinizde yazdığınız gibi mp3 leri kastediyorsunuz. Evet bunlar eğer soruşturma mercinin dikkatini çekerse sorun yaratabilir. Ülkemizde üzerinde telif hakkı bulunan ürünleri lisanssız olarak dağıtmak, yaymak, satmak, kullanmak suçtur. Bunun dışında sitenizi hackleyen kişinin ip bilgisini de vererek savcılığa şikayette bulunursanız sitenize sizden izinsiz müdahale eden kişi hakkında bir soruşturma başlayacaktır. Tabi telefon numarasını da vermeniz adres tespiti bakımından işe yarayabilir. Ama doğru numara olduğundan emin olmalısınız yoksa bu işle ilgisi olmayan bir kişiyi huzursuz edebilirsiniz.
Alıntı:
Rocksijen rumuzlu üyeden alıntı
1-2 saat önce sitemin rootuna sunucu acıgından dolayı index.html atmıslar her ne kadar foruma zarar verilmemiş olsada arkadastan intikam almak istiyorum :)
Kisa bir arastirmadan sonra adamin cep numarasına ulastim arayıp küfretmek yerine unutamayacagı bir ders vermek istiyorum
Bir hukuk sitesinde, bizlerden yasadışı bir davranış için izin veya onay beklemeniz abesle iştigal.
Hukuki net size ancak, sitenize gayri yasal şekilde zarar vereni Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet etmenizi önerir.
Daha sonra birine şu haksız fiili yaptım, nasıl kurtarırım diye sorarsanız, bu yazımızı hatırlatacağımızı bilmelisiniz.