4 yıl önce ödenen ve iptal edilen kartıma 76 ytl borç çıktı
İyi günler değerli arkadaşlarım 2004 yılında değişik sebebler yüzünden iş yerimden istifa ettim bu yüzden 2-3 ay kadar bankaya kredi kartı borcumu ödeyememiştim. 3 ay sonunda bana borcumun tamamını(taksitler dağil) ödememi belirten yazı geldi bende hiç itiraz etmeden bunun tamamını ödedim sonuçta geciktirmiştim.Kredi kartımı tek taraflı iptal ettiklerini bildirdiler.Ayrıca kara listeyede girmişim.Buraya kadar olanları kabul ediyorum,fakat aradan 4 yıl geçti ve dün ilgili bankaya işim düştü ve bana 76 ytl borcum olduğunu bunu ödemem gerektiğini belirttiler.Bende kendilerine 4 yıldan beri bankanızla hiç bir irtibatım kalmadı dedim.Bana 2004 yılından borcumun kaldığını fakat başka ildeki bankada o kartımın hesabının olduğu için sebebini bilemediklerini ilettiler.benim sorum şu değerli arkadaşlarım 4 yıl önce kapatılan ve banka tarafından iptal edilen bu karta olan bu borcumu ödemem gereklimi, oradaki bayan kart ücreti o yıllardan kalmış olabilir dedi ama ben bunu iptal eden bir bankanın benden bu parayı talep ettiğine inanamıyorum inanmak istemiyorum.Sizden ricam lütfen bana bir yol gösterin para meblası düşük ama sorun mebla değil sadece (Haksızlık) elinize ve bilgilerinize şimdiden teşekkür ederim
Re: 4 yıl önce ödenen ve iptal edilen kartıma 76 ytl borç çıktı
Son kullanım tarihi geçmiş,hukuken ve fiilen çalışmayan karta,aidat borcu gelmişti yıllar önce.Bunu TRKGM ye bildirdim: "Seneye,olmayan karta yine aidat istenmeyeceğinin garantisi nedir?"
El cevap: "Ses"yok!...
Bir süre sonra başka sebeblerle beraber,hukuken ve fiilen yine olmayan aynı kart suç duyurusu sebebiyle C.Savcılığına verilmişken, onun çekmecesindeyken -Yani TRKGM'ye dediğimden bir yıl sonra- yine aidat borcu gelmesin mi?
O zamanlar böyle şeyler TRKGM ve Savcılık tarafından suç olarak kabul edilmemişti...
Ödeyin, kurtulun derim.
İyi günler..
Re: 4 yıl önce ödenen ve iptal edilen kartıma 76 ytl borç çıktı
banka bu gün beni aradı büyük yanlış olmuş borcumun olmadığını belirten kağıt gelmiş alıcam inş teşekkürler her şey için