-
Anlaşmalı boşanma
ben 6 yıllık evliyim eşimin bütün malı benle evlendikten sonra oldu esasında biliyorum mallara ortağım ama eşim anlaşmalı ayrılalım dedi.bana bir miktar para verecek galiba sormak istediğim acaba 6 yılın hukuki olarak bir hesaplaması var mı kaç lira hakettiğime dair.
-
Re: Anlaşmalı boşanma
öncelikle geçmiş olsun diyorum, siz 6 yıllık evliliğinizi bitirmişsiniz bende 6 aylık evliliğimi bitirdim fakat garib olan bir husus var (("sormak istediğim acaba 6 yılın hukuki olarak bir hesaplaması var mı kaç lira hakettiğime dair.")) siz rant sağlamak için mi evlenmiştiniz ki bu şekilde hesaplamadan bahsediyosunuz. Eğer sizi üzdüysem özür dilerim , bu düşünceniz yanlış efendim. yinede düşünün bir daha altı yıl az bir zaman degil belki bir şeyi eksik yapmışsınızdır denemediğiniz bir yol kalmıştır lütfen bir daha düşünün.
-
Forumu düzgün olarak açıyoruz. Ancak bir önceki gibi gereksiz yazılarda bu sefer tepkimiz kilitleyip düzeltme olmayacaktır. Lütfen herkes kendi işine baksın.
Bu site kimseyi itham etme şuçlama sitesi değildir. Aklınızdan çıkarmayınız...
-
benimde başımdan boşanma geçti 2 yıkkık evliliğimi bitirme kararı almıştım.evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapmadıysanız ve evlendikten sonra tüm mal varlığına sahipseniz bir süre önce mal varlığından ortak pay isteyebiliyorsunuz fakat sanırım bu değişti bu konuda bir avukata danışmanızda fayda var fakat en güzeli anlaşmalı boşanma yoksa sorunlar büyüyor.tabi boşanmak tan vazgeçilebilir ama taraflardan biri isteyip biri istemiyorsa boşanmayı. o durumdada 3 yıl sonunda boşanma kararı veriliyor artık.