Kredi kartı borcu ödendi kağıdı
ben bugün kredi kartı borcumu ödediğime dair belge aldım bankadan 3 nüsha.daha sonra ilgili bankanın oparatör servisini aradım.dediğine göre k.k.b ye bilgilerinizi ilettim onlarda güncelleyeceklerdir dedi.bu şu anlama mı geliyor artık kredi başvurularım olumsuz olmayacağı .bu konuda daha önce konu açıldımı bilmiyorum açıldıysa özürdilerim .beni bu konuda aydınlatırmısınız. teşekkürler.
Re: Kredi kartı borcu ödendi kağıdı
Alıntı:
doktor1907 rumuzlu üyeden alıntı
...
bu şu anlama mı geliyor artık kredi başvurularım olumsuz olmayacağı?
Ne yazık ki o anlama gelmiyor.Bankalar kredi/ kart verme konusunda tamamen kendi karar mekanizmalarına bağlıdır.Yani borcunuz varken kredi/kart alabileceğiniz gibi,borcunuzu ödemiş,listeden tamamen silinmiş,hatta hiç listeye girmemiş olsanız bile banka başvurunuza olumsuz cevap verebilir.
Bu durumda izleyebileceğiniz en iyi yol ödeme gücünüz ve sürekliliği konusunda bankayı ikna etmeye çalışmaktır.
teşekkür ederim erdoğan bey fakat bugün 2-3 bankanın internetten ve atm den olmak la beraber kredi basvurusu yaptım 2 tanesi olumlu 1 olumsuz cevap verdi aklım daha çok karıştı.acaba dıyorum ön onay mı idi olumlu olanlar işin aslı şubeye gidince mi cıkacak.?
Genelde öyle olur.Şubeye form doldurmaya gittiğinizde,güvenlik soruşturmasından geçemediniz cevabı gelir.(Tecrübeyle sabit) Ama ara ara başvuruda bulunmaya devam edin,en kötü ihtimalle bir gün kartlar yağmur gibi yağmaya başlar:o
O durumda ise lütfen 1 taneden fazlasını elinizde tutmayın,diğerlerini bankaya gidip iade edin.