-
Boşanma
[f
ont[:p]=Arial Black][/font=Arial Black]
bosanma davası actım 2 yasında oglum var.esım almanyada ben trde aılemle yasıyorum.2 duruşma olmasına ragmen cvp vermıyor.cocugun velayetini alabılırmı?bosanma sebebı şiddetli gecimsizlik,dayak.elımde cd ses kaydı da var ve su an avukatımda.tedbir nafakası ne zaman baglanır?nafaka baglanması için mahkemeye cevap vermesi şartmıdır?
-
Boşanma davanızın, tebligattan sonra uzun süreceğini sanmıyorum. CD vs. işe yarayacaktır. Tedbir nafakası ilk celse bağlanabilir. Talep dahi gerekmez ancak talepte bulunmakta fayda vardır. Tarafların ekonomik � sosyal durumunun incelenmesi tedbir nafakasının bağlanmasına engel olmamalıdır. Ancak bu araştırma sonrasında, tedbir nafakası yükseltilebilir.
-
Tesekkürler verdıgınız cevap ıcın ama teblıgat türde yasayan babasının adresıne yapıldı.avukatım taraf teskılı olmadan tedbır nafakası alamıycagımı söylüyor.su an arastırma yapıldıgını söyledı avukatım ayrıca dün yapılan durusmanın sonucundan haberdar edılmedım.ne yapacagımı bılmıyorum.
-
Eşiniz Almanya da yaşadığı için tebligat Almanya!ya yapılmak zorunda. Biraz masraflı ve zaman alan bir süreç. Ne yazık ki, masrafları, davacı olarak siz yapmak zorundasınız. Ancak davayı kazandığınızda, karşı taraftan, mahkeme masraflarını talep edebilirsiniz. Anlattığınız koşullarda, eşinizin velayeti alması mümkün görünmüyor.