Herkes İçin Güvenli Sörf: Firefox
http://www.mozilla-europe.org/img/ti...on-primary.png
Mozilla'nın ödüllü tarayıcısı artık daha hızlı, çok daha güvenli ve çevrim içi yaşamınıza tam olarak uyacak durumda. Firefox 2'ye çevrim içi deneyiminizi daha iyi bir noktaya taşıyacak etkili yeni özellikler ekledik. Hemen Firefox 3'yi indirin ve
Web'den elde edebileceklerinize ulaşmak için ilk adımı atın.
Daha İyi Bir Web Deneyiminin Tadını Çıkarın
Firefox 3 çevrim içi deneyiminizi daha etkin kılmaya yardımcı olacak yeni özelliklerle birlikte geliyor.
Web'de Güvenle Yaşayın
Firefox'un casus yazılımlara, virüslere ve istenmeden açılan pencerelere karşı geliştirilen koruma kalkanına yemleme (ing. phishing) koruması da eklendi.
15.000'den fazla iyileştirmeyle Firefox 3, bugüne kadar olduğundan daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı.
Windows (3.6, Türkçe, 7MB)
Re: Herkes için Güvenli sörf: Firefox
Firefox 3 Rc2 geldi.
Çok kısa süre sonra Firefox 3.0 Stable sürüm gelecektir. Duyurulur.
Yalnız Firefox iyi güzel de, bilgisayarı güçlü olmayanlar kurmasın. Firefox eklenti sistemini destekler. Firefox un özelliklerini geliştiren bir çok eklenti kurabilirsiniz. Bu eklentiler de sisteminizin ramini sömürür.
Abartmıyorum arkadaşlar; eklentiler sayesinde 400mb ram yiyen firefox bile var. o yüzden firefox un en büyük sorunu ram optimizasyonudur.
Alıntı:
lamerforum rumuzlu üyeden alıntı
Firefox 3 Rc2 geldi.
Çok kısa süre sonra Firefox 3.0 Stable sürüm gelecektir. Duyurulur.
Yalnız Firefox iyi güzel de, bilgisayarı güçlü olmayanlar kurmasın. Firefox eklenti sistemini destekler. Firefox un özelliklerini geliştiren bir çok eklenti kurabilirsiniz. Bu eklentiler de sisteminizin ramini sömürür.
Abartmıyorum arkadaşlar; eklentiler sayesinde 400mb ram yiyen firefox bile var. o yüzden firefox un en büyük sorunu ram optimizasyonudur.
Sanılanın aksine En güvenilir tarayıcı Opera diyebilirim.
Alıntı:
asf~~ rumuzlu üyeden alıntı
forever firefox
Forumumuzda ingilizce kelimeler kullanmıyoruz,lütfen türkçe mizi
turkche leştirmeyin....:kötü:
Ne kadar güvenli olduğu teknik bir konu olup, konu hakkkında bir bilgim olmasa da; kullanımının kolay olması benim çok hoşuma gidiyor.
Mozilla Firefox..
Birçok kişiyle uzun uzadıya münakaşada edilebilir aslında Mozilla Firefox ve Opera..
Opera dünyanın en hızlı tarayıcısı olarak bilinsede..tr nin internet çıkış hızınıda göz önünde bulundurmakta fayda var..
Mozilla Firefox ta sayfa açılım hızı yüklenen kod bloğu göründüğünden...sayfalar daha hızlı açılıyor.. buda kimi kısımlar tarafından tartışmaya açıktır..
Kullanım açısından explorer'e beş basar ancak küçük eksiklikleri de yok değil
Re: Herkes İçin Güvenli Sörf: Firefox
ie8 betaları şu an umut verici,bekliyorum microsoft tan güzel bir hamle, lakin ie7 deki aynı hataları kesinlikle yapmayacaklardır:)
Re: Herkes İçin Güvenli Sörf: Firefox
Önemli güvenlik açıklarının kapatıldığı yeni sürüm 3.0.9 çıktı, indirme linki konu başındadır.