-
Vasi davası
merhabalar
ailenin bütünlüğü korunması münasebetiyle tedbir nafakası sorunları olmadan borçların önlemesi konusunda hukuki yardım isityorum
ailesinden gizli banka kredilenmesi israftan ve savurganlıktan dolayı bir kadın kocasına vasilik davası açabiliyormu? Ancak kadının üstüne kayıtlı gayri menkul bulunmaktadır bu sorun olurmu ?Bunun için çocukların şahitliği yeterlimidir yoksa icra yada borç belgeleri gerekli olurmu ?
Yada gönüllü olarak kendisi karısına vasilik verebilirmi ? Vasilik durumu nekadar süre geçerli olur ?
teşekkürler
-
Re: Vasi davası
12 yaşında bana bir vasi atanmış şu anda bir evim var 18 yaşındayım vasi olarak amcam eve bir şey yapabilir mi eve vasi olarak atanmış
vasiyeti nasıl kaldırabilirim
-
Re: Vasi davası
benim annanem maaşını alıyordu 3 aylk emekli maaşını alıyor dayım bundna habersiz vasilik kararı almış kendisinin haberi yok yanlız annanem konuşma ve duyma özürlü bu yüzden vasilik kararı alabilirmi dayım ?
vasilik kararı almak için o kişiye akıl dengesinin yerinde olup olmadığımı araştırılıp veriliyor acaba ? yoksa bu özürlü olması yeterli bir sebeb mi ?