1973 doğumluyum
ailevi ve işler nedeniye askere gidemedim
şuan gitmek istiyorum .
ama yanlış bir yapmak istemiyorum ne yapmam lazım
bunun için bir ceza ve mahkeme ile karşılasır mıyım
Printable View
1973 doğumluyum
ailevi ve işler nedeniye askere gidemedim
şuan gitmek istiyorum .
ama yanlış bir yapmak istemiyorum ne yapmam lazım
bunun için bir ceza ve mahkeme ile karşılasır mıyım
Askerde fiili hapis cezası alan emsal var mı
yani mahkemeye veriliyor ise
askerlik hayatım boyunca bana ne gibi yaptırımları örneğin askeri cezavinde hafis veya para cezası
ve dahada önemlisi
sivil hayatta askerlik bittikten sonra memuriyetten men gibi ceza emsalleri var mı
ilginiz için şimdiden teşekkürler
Askeri hukuk dururken bu forumu buraya açmanız yankış. Bu konuda yüzlerce soru ve yanıt var okumadan sormanız da ayrı bir yanlış...
Kendi isteğinizle teslim olup sevk edilirseniz kortkutklarınızın olmadığını göreceksiniz. Yakalanırsanız korktuklarınız başınıza gelecektir. Askeri suçtan dolayı ceza almanız sivil hayatınızı etkilemeyecektir.
Ben 1983 dogumluyum.bu sene uni.de 7 senem.seneye askerliği erteleme hakkım yok.ama mezun olamıyorum.bir seneye daha ihtiyacım var.acıkögretime ikinci universite olarak kayıt yaptırdım.ama acıkögretimdeki görevli kendi universitemden kayıt silinmedikce erteleme yapamayacaklarını söylediler.kendi okulumdan kayıt sildiremem,okulu bitirmem gerek.ne yapmalıyım?bana akıl verin lütfen
Yanlışta ısrar ediyorsunuz. Bu soruların yeri burası değil. Askeri hukuk bölümü...
Gerçi size bilgi veren görevlide yanlış söylemiş yanlışlar birbirini kovalamış. Eşdeğer üniversite kazanmak oraya kayıt yaptırmak tecil için gerekçe değildir.