-
Haksız Rekabet
Merhaba eşrefpaşa/izmirde ltd şirketiyiz ..Sizlere bahsedeceğim konu traji komik bir hikaye malesef...
Teb Cetelem denen bir sistem var bilgisayar beyaz eşya dayanıklı tüketim mal. gibi ürünler satan firmalara sağlanan bir finansal sistemdir..Bizde bu sisteme 5 ay önce başvuru yaptık. Fakat olumlu yada olumsuz bir dönüş malesef olmadı.Süre zarfında aradığımızda değerlendirmeye alındığı ve sırada oldugumuz şubat ayı gibi işlem başlatılacağı söylendi...Bu gunlerde içlerinden bulduğumuz bir kaç kişi sayesinde burdakı bır fırmanın ege bolge sorumlusu ile bir ilişkisi olduğunu ve bu yüzden eşrefpaşa esnafına verılmedıgı soylentılerı aldım..Biraz müşteri temsilcilerini sıkıştırınca onlarda olaya şaşırıp buranın bölge sorumlusunu verdiler..Buranın bölge sorumlusu beyfendi de akla hayala sığmayacak mazeretler üretmeye başladı..bilgisaayr firmalarına vermiyoruz 3-4 senelık firma olmanız lazım cironuz yukselmesı lazım her telefonda ayrı bir mazeret üretmeye başlandıkı az ilerideki semt dışındakı 1-2 aylık fırmalar bu yontemi kullanmaya başladı..Ben bir vatandaş olarak bu ticaret ahlakına sığmayan yöntem uygulayıcılarına dur demek ıstıyorum... Yasal olarak hakkımı aramak ıstıyorum yol gosterırsenız sevınırım.....