byseco rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Eşim ile evlendikten 11 ay sonra 1 kız çocuğumuz dünyaya geldi. Eşim çok kötü bi insandı. Yemek hazırlamaz benimle hiç konuşmaz ve benle yemek yemezdi. Yani 1 evin içinde 2 insan gibiydik. Arkadaş olsak daha çok faliyetimiz olurdu.
Eşimin annesi çocuk doğmadan 6 ay önce den itibaren çocuk 3 aylık olana kadar hep bizde kaldı. Eşim çocuğa bakamıyordu ilgilenmiyordu. Annesi köye gitmek zorunda kaldı. Arada 3 gün geçti ve çocuğun altını bile üst komşuuz değiştiriyordu. En sonunda eşim bakamadı ve evi terk etti. 4 ay boyunca hiç görüşmedik arkamdan hiç düşünmediğim şeyler söylediler iftiralar yani.
Bu gün nafaka dağvası açmış, kağıtta şunlar yazıyordu.
Eşimin aile yapısının erkeğe verdiği görevleri yapmamamsı, beni ve 6 aylık bbebeğimi tekme tokat dövüp( Altı aylık bebek dikkat! ) bu da yetmzcesine beni kapı dışarı atttı. Bende mecburiyetten ailemin evine sığındım ve onalara mecburiyetten yük oldum. Sadece 1 emekli mağaşı ile geçindik(Yalana bak)
.........
yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı öçocuğum için 300 YTL kendim için 400 YTL toplam 700 YTL nafaka istiyorum...
İşte böyleee yemin ederim ki hepsi yalandı. Ben askeri ücret alıyor gözüküyorum. buda en fazla 150 YTL nafaka verbileceğim anlamına geliyor kağıt üzerinde. Ben bu nafakayı ödemekten nasıl kurtulurum ? Bu eşim olacak mahluk kendi sülalesi içinde bile sevilmez.