Tatsız msn diyalogu hakkında
Sevgili hukuki.net sitesi üyeleri, öncelikle vermiş olduğunuz hizmetten ötürü teşekkür ediyor ve sorunumu paylaşmak istiyorum. Her ne kadar problemim konusunda benzeri konular açılmış olsa da, geçirdiğim süreç açısından farklı olduğuna inanmaktayım.
Çok kısa bir süre önce, msn adresime gelen daveti kabul ederek, karşımdaki kişiyle yazışmaya başladım. Karşımdaki kişi davetin benden geldiğini iddia etse de, aynı daveti ben de almış bulundum. Kendisi msn adresini nerden aldığını bana iletti bende davetin ondan geldiğini söylerek kabul ettiğimi belirttim. Kişi'nin bir şaka yaptığını sanarak, gayrı ciddi konuşmam oldu. Örneğin buluşmak gibi vs...Bana bu tip muhabbeti ayak takımlarının yaptığını, bana para yollayıp başka kadınlar bulmamı söyledi. Yalnız şunu söyleyeyim asla küfür etmedim ve kaba tabirler kullanmadım. Ben bekarım sanırım o da bekar. Bana bunun karşılığında beni savcılığa vereceğini ve kendisinin avukat olduğunu söyledi.Bu arada gerçektende avukat olduğunu araştırıp buldum. Bende yakın bir arkadaşımın şakası olduğunu sandığımı ifade ettim ama msn den gitti.
Hemen akabinde ona bir özür maili atıp, bunun arkadaşımın şakası olmadığına ikna olduğumu özür dilememin erdem olduğunu, bu tip yanlış anlamaların net ortamında çok olduğu için hakimlerimizin meşgul olacağı ciddi konular olduğunu belirttim. Sabahleyin bu kişinin telefonunu nette bulup aradım, aynı şeyleri söyledim; gerekeni yaptığımı kararın kendisinin olduğunu söyledi ve daha uzun konuşmak istemdiğini numaramı gördüğünü söyledi. Numaramı bilerek gizlemediğimi belirttim de :) Artık kapatacağım diyip telefonu yüzüme kapattı.
Burda ben suçlumuyum? Suçlu isem cezam ne olur ? Panikle malum msn adresimi kapattım bunun iyi bir yanı varmıdır ?
Re: Tatsız msn diyalogu hakkında
Alıntı:
c_selin rumuzlu üyeden alıntı
Gereksiz konular.
hanımefendi, hangi açıdan gereksiz ? Ben, bir yardım almak maksadıyla bu mesajı bırakıyorum.
Hemen hemen 1 haftayı bulacak olan mesajıma şu an itibariyla 128 kişinin bakıp, sadece 1 kişinin yorumda bulunmasından ötürü teşekkür ediyorum.
hayret birşey yaaa, halaa cevap veren yardımcı olan yokkk !!!! :kızgın:
Sayın the_the,
Msn konuşmanız sırasında küfür etmediğinizi, kaba tabirler kullanmadığınızı ifade etmişsiniz, bu ifadeden hakaret de etmediğiniz sonucuna varıyorum. Peki niçin endişeleniyorsunuz?Korkulacak bir şey yok. Sizin buraya ilettiklerinizden yola çıkarak c_selin suç unsuru yok demiş. Ancak hala başka yorum yok mu diye soruyorsunuz. Tasdik mi bekliyorsunuz?
Kısaca olay burada yazdıklarınızla sınırlıysa endişe etmenize gerek yok.