2003 yılında ehliyet sınavını kazandım ama hem kursa hem de vergi dairesine para ödeyemedim. Ehliye almak istiyorum.
Merhabalar,
Öncelikle yanlış yere başlık açtıysam özür dilerim.
2003 yılının mayıs ayında ehliyet sınavımı kazandım. Fakat hem kursa hem de diğer işlemler için verecek param olmadığı için ehliyetimi alamamıştım. Şimdi maddi durumumu düzelttim ve ehliyetimi almak istiyorum. Sınavımı kazanmıştım. kazanılmış hak sözkonusu mudur? Yani gidip kurs ve diğer kurumlara gerekn ücreti ödediğim takdirde, tekrar sınava girmeden ehliyetimi alabilir miyim? Kursla önümüzdeki hafta görüşeceğim. Fakat öncesinde bi akıl danışmak istedim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Re: 2003 yılında ehliyet sınavını kazandım ama hem kursa hem de vergi dairesine para ödeyemedim. Ehliye almak istiyorum.
Re: 2003 yılında ehliyet sınavını kazandım ama hem kursa hem de vergi dairesine para ödeyemedim. Ehliye almak istiyorum.
Sayın gulsenn
Yeniden kursa gıdıp kayıt olup sınava gıreceksınız .Kazanılmış hakkınız falan kalmamıştır.Kardeşimde sınavı kazanıp dosyasını aldı ama fırsat bulup trafıkten ehlıetını almadıgından hakkını kaybetmıstır.Yenıden kursa yazılıp ehlıyet almak zorunda kalmıştır.
Alıntı:
gulsenn rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar,
Öncelikle yanlış yere başlık açtıysam özür dilerim.
2003 yılının mayıs ayında ehliyet sınavımı kazandım. Fakat hem kursa hem de diğer işlemler için verecek param olmadığı için ehliyetimi alamamıştım. Şimdi maddi durumumu düzelttim ve ehliyetimi almak istiyorum. Sınavımı kazanmıştım. kazanılmış hak sözkonusu mudur? Yani gidip kurs ve diğer kurumlara gerekn ücreti ödediğim takdirde, tekrar sınava girmeden ehliyetimi alabilir miyim? Kursla önümüzdeki hafta görüşeceğim. Fakat öncesinde bi akıl danışmak istedim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
ehliyet alabilmeniz için önce kurstan sertifikanızı almanız lazım
kurs bunu size verdimi?
onunda bir zaman aşımı oluyormu bilmiyorum ama ilk başta sertifikanız yoksa malesef alamazsınız