Re: Sitemizde Ölümlü Kaza
görevlinin vefat sebebi tedbir alınmayan asansör iç kapısı ise .ve
sizin blok bu tedbiri almış ise itiraz hakkınız doğar diye düşünüyorum.
hernekadar site kapsamında düşünülsede ,vefata sebep olan şartları iş güvenliği olarak sağlamış olan blok buna itiraz edebilir.siz kendinize düşeni yapmış ve tedbirinizi almışsınız.güvenli sıhhatlı bir ortamı hazırlamışsınız.almıyanlar neden almadıklarını izah etmeye çalışırlar.aslında sizin bu tedbiri almanız diğerlerinin niye almadığını sorgular.
diye düşünürüm.
hernekadar sizden kaynaklanan bir durum değilse de ,diğerleri kadar olmasa bile ufak bir katgı yapmanın münasip olacağını kederli ailesi için teselli vasıtası olarak görülebilir.böyle bir olayda haklı olmak sebebiyle değil de ,beraberce paylaşılmış bir yaşam kesitinin hatırı olarak .
Keşke yadrım amaçlı toplansa idi o zaman üstümüze düşeni canı gönülden yapmaya çalışırız. Fakat bu toplanan para karşı tarafın açmış olduğu tazminat davası ile ilgili avukat parası. Daha sonra da 200.000.-YTL'lik açılmış olan tazminat davası bizi düşündürüyor. Site yönetiminin davayı kaybetmesi durumunda Herkesten bu paraları toplamaları yasal olacakmı benim merek ettiğim bu. Saygılarımla,
benim kanatım siz tedbiri aldığınızı tesbit ettirin. yani hukukta buna herhalde tesbit davası diyorlar .buna hukukçu arkadaşlar karar vermeliler .
ben endişelerinize katılıyorum duyarlı olduğunuz da belli ama atak olmakta da fayda var durup akibeti beklemek yerine bir strategie tesbit edip plan dahilinde hareket edin .şüphesiz iş mahkemesi konularında tecrübeli avukatlara baro ya telefon ederek öğrenip ulaşın ve durum hakkında bilgi alın ve böyle hareket edin elbette sizin blokta bunu paylaşmalı .
kanatim tedbiri aldığınızı hemen tesbit ettirin .sonra bunlar sonradan yapıldı filan denilmesin bu konuda yapılması gerekenleri gene avukat arkadaşlarla belirleyin ve tavsiyem geç kalmayın davanın sonuçlanmasını beklemeden harekete geçin .