-
Otopark konusunda
4 kurumun bulunduğu lojmanımızda yaklaşık 92 tane otopark alanı bulunmaktadır. Ancak lojmanlar bölgesine girişte herhangi bir bariyer olmadığı içim yabancı araçlar rahatlıkla park edebilmektedir.Şuanda hane başına 1 aracın park etmesi hususnda karar alınmış.Ancak yabancı araç park edebilirken ben 2. aracımı dışarda bırakmak zorunda kaldım.Hakkımın yendiğini düşünüyorum.Kapıya bariyer konulursa her türlü karara saygı duyacağımı söyledim.Nasıl hakkımı savuna bilirim?
-
Re: Otopark konusunda
kat malikleri toplantısında durumu dile getireceksiniz.ayrıca sitenizin yönetim planı yani bir diğer anlatımla anayasası vardır.bunu okuyup bilgilenmek gerekir bunu ayrıca tapu sicil müdürlüğünden temin edebilirsiniz. yönetim planı ve mimari projede kim nereye park etmeli belkide çizilmiş konuşulmuş planlanmıştır.
bunu bu anayasanıza bakarak bilgilenebilirsiniz.
otopark ile ilgili ayrıca kat malıkleri toplantısında sizin gibi düşünenlerle birlikte 1/3 sayısı ile gündem maddesi haline getirir. bu konuyu aktualise eder ve tartışır bir karara varırsınız.buradan netice çıkmazsa hukuki platforma iş ddökülür.
sizin önerinizde bir çözümdür.