İskan alınmadığı gibi geçici abonelik işlemide yapılamıyor
Sayın Hukuk adamları öncelikle saygılar sunuyor, dürüst ve doğru insanlara kolaylıklar diliyorum.
Efendim ben 19 Haziran 2007 tarihinde satış yaparak ANKARA/Etimesgut Piyade Mahallesinden Mümtaz GÜL (Gül İnŞaat SİNCAN) adında bir müteahhitden daire satın aldım. Bana 10 gün içerisinde İskan alınacağını Abone işlemlerinizi yapıp rahatça oturabileceğimi söyledi.Bende müteahhit ve emlakçının verdiği sözlü teminata güvenip kredi kullandım. İskan alınana kadar elektrik ve suyu ben ödeyeceğim diye sözlü beyanatta bulundu. Bende eve yerleştim. Bir kaç ay faturaları ödedi,binada ki diğer dairelerde doldu.Şu anda 4 boş daire var 10 dairelik bir bina. Faturaları ödememiş uyarı yapıldı. Müteahhite durumu bildirdik. Bu seferde bu zamana kadar ben ödedim bundan sonra siz ödeyin diye geçiştirmiş. Faturalar zamanında ödenmediği için gecikme faizi de binmiş. Elektrik ve su kesik. Borcu kapayın bari üzerimize alıp abone işlemlerini yapalım dememize rağmen hiçbir gelişme yok. Su borcunu kapayıp abone işlemi için gittiğimizde binanın kanalizasyon için ödenmesi gereken harcın da ödenmediği ortaya çıktı. Müteahhit Arsa sahibinin anlaşmasında geçen teminat için bırakılan daireyi de el altından hiç bir resmi işlem yapmadan satmış.Şu anda alan şahısta bu dairede oturuyor.Müteahhitle bir araya gelip görüşemiyoruz. Telefonlarımızı dahi açmıyor.Benim elimde teminat senedim var. Ne yapabilirim. BU DAVAYI VEREBİLECEĞİM SAĞLAM TUTTUĞUNU KOPARAN HİLEKARLARA MEYDANI BIRAKMAYACAK ANKARA'DA ÇALIŞAN AVUKAT ARIYORUM
Re: İskan alınmadığı gibi geçici abonelik işlemide yapılamıyor
Alıntı:
sebatuhan rumuzlu üyeden alıntı
BU DAVAYI VEREBİLECEĞİM SAĞLAM TUTTUĞUNU KOPARAN HİLEKARLARA MEYDANI BIRAKMAYACAK ANKARA'DA ÇALIŞAN AVUKAT ARIYORUM
Ankara barosuna başvurabilirsiniz.