Re: Askerlik Sonrası Ceza
Bence böyle bir durum varsa miktarı öğren ve öde.
Teşekkürler bu ne şuçudur?
Disiplin sucuna girerse 5 ay bittiği için zaman aşımına uğrar mı?
benım esımde santralde gorevlı ve ondan bıldıgım yapılan aramaların kontor olarak dusuldugu ve her ay sonu odemesının yapıldıgı
yalnız senın kı askerlıgınden sonra neden meydana cıkmıs onu anlayamadım ve bıldıgım kadarıyla bu bı suc degıl ama gene askerıyeden yada daha guvenılır kaynaklardan ogrenmenı tavsıye edıyorum
Alıntı:
ayastefanos123 rumuzlu üyeden alıntı
Teşekkürler bu ne şuçudur?
Disiplin sucuna girerse 5 ay bittiği için zaman aşımına uğrar mı?
Disiplin suçu değil.Bu kesin.Sen haksız olarak telefon hattını kullan devleti bir anlamda zarara uğrat ondan sonra disiplin suçu.Öyle basit değil.Sana teslim edilen emanete resmen hıyanet.Bir an önce öde kurtul.Takibat devam ederse zarara uğrarsın.
Alıntı:
yld19sm rumuzlu üyeden alıntı
Disiplin suçu değil.Bu kesin.Sen haksız olarak telefon hattını kullan devleti bir anlamda zarara uğrat ondan sonra disiplin suçu.Öyle basit değil.Sana teslim edilen emanete resmen hıyanet.Bir an önce öde kurtul.Takibat devam ederse zarara uğrarsın.
ben 14 ay askerlik görevini hakkı ile yaptım 14 ay da sorunsuz olarak santral görevini becerdim
bir anamı bir karımı aramamla vatana hıyanet olucağını tahmin etmiyorum
evet yapılmaması gereken bir davranış ve borcumu ödemeye hazırım ben para olarak değil ceza olarak bir şey haketmediğimi düşünüyor ondan dolayı tedirginim...
Alıntı:
ayastefanos123 rumuzlu üyeden alıntı
ben 14 ay askerlik görevini hakkı ile yaptım 14 ay da sorunsuz olarak santral görevini becerdim
bir anamı bir karımı aramamla vatana hıyanet olucağını tahmin etmiyorum
evet yapılmaması gereken bir davranış ve borcumu ödemeye hazırım ben para olarak değil ceza olarak bir şey haketmediğimi düşünüyor ondan dolayı tedirginim...
Başkalarının yaptıkları yanında seninki devede kulak.Hıyanet kelimesi ağır kaçtı.Özür dilerim.Yaptığın hatalı ve suç.Umarım istediğin olur.