Google Reklamları Hakkında
Selamlar.
Sitede bulunan Google reklamları bazen uygunsuz içeriğe sahip olabiliyor.(Geçenlerde saçma sapan cinsel içerikli bir arkadaşlık sitesinin reklamı çıkıyordu.) Mesele bildiğim kadarıyla bir konu başlığı içerisinde "cinsellik" ya da buna benzer kelimeler olduğunda Google da buna göre reklam gösteriyor.
Google bu konuda duyarlı , uyarınca gerekenleri yapıyorlar diye biliyorum. Yetkilileri buradan uyarmak istedim. İlk başta " Sitemiz hakkında görüşleriniz, önerileriniz..." adlı başlığa yazmayı düşündüm, ama önemli bir konu olduğu olduğu için buraya yazmayı uygun buldum.
Saygılar.
Re: Google Reklamları Hakkında
yok alakası yok benimde sitem var www.yurtmekan.com gir bak cinsellikle ilgili bişley yok ama öyle arkadaş bulma sitelerinin reklamı çıkıyor o google rastgele veriyor
google'da çıkan reklamlarda türkiye'deki arkadaşlık ve cinsellik sitelerinin çok büyük keleği var. info uzantılı onlarca adres alınıp bir yere yönlendirilmiş. asıl site google reklamlarından bloklansa bile diğerleri gösteriliyor... sadece 200 tane site bloklamaya izin var. google'ın bu sayıyı 2 bin yapması tek çözüm. çünkü içeriğe göre reklam gösteriminde sıkıntılar yaşanıyor, hedefe odaklı reklamı iyi beceremiyorlar... iç sayfalar değişmediğinden orada daha iyiler ama...
Foruma yanıt verenlerin görüşlerine katılıyorum. Google reklamlarının seçimi konusunda herhangi bir tasarrufumuz yok. Buna rağmen gördüğümüz nahoş reklamları engelliyoruz. Ancak bir çok web sitesi sahibi sayın Pekerol'un dediği gibi, yönlendirmeler ve çeşitli hilelerle reklamlarını ilgi çeken sitelerde yayınlatıyorlar. Tabi diğer taraftan da harcadıkları paraya yazık oluyor. Benden söylemesi...