-
Bakaya
1980 doğumluyum 2005 şubatta kıbrıstan mezun oldum denkliğimi 2006 şubatında aldım askerlik şubesi 2007 kasımına kadar tecilimi yaptı .2007 kasımında askerlik şubesine gittiğimde ise hiç yeni çıkan kanunla 30 kasım 2008tarihine kadar tecil yaptırabileceğimi söylediler ve tecilimi 30 kasım 2008 tarihine kadar uzatıldığını gösteren bir yazı veridiler daha sonra ise polis beni aradı ve bakaya kaçağı olduğumu söyledi bu durumda ne yapmam gerekiyor mahkemeye gidersem ne olur?
-
Re: bakaya
Anlatımınızdan hatalı bir işlem yapıldığı sonucu ortaya çıkıyor. Mahkemeye gidip ne yapacaksınız. Tecil belgenizle gidip ifadenizi verin yaşamınıza devam edin.
-
Re: bakaya
Sayın commodore1tr ben 2006 yılının haziran ayında 4 yıllık okuldan mezun oldum. Yüksek lisans yapmak istememden dolayı 2006 temmuzunda "2007 yılının 30 kasımına kadar askerlikle ilişkisi yoktur" yazısını aldım. Fakat 2006'nın temmuzundan bugüne kadar hiç askerlik şubesine gitmedim.Bana, askerlik şubesinden veya herhangi bir kurumdan da herhangi bir evrak gelmedi. Bunları göz önünde bulundurduğumuzda benim durumum nedir. 2009 Nisan ayında askere gitmek istiyorum. Bu mümkün müdür? İltihaplı romatizmam olmasından dolayı eklemlerim sürekli şiş durur. İyileşmeden askere gitmek istemiyorum. Cezam ne olur. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.