Askerdeyim turkcell borcu
Herkese kolay gelsın şu an kıbrısta askerlık hızmetımı yapıorum malesef benım uzerıme olan hattımı babam kullanıyordu ve tam 13 ay once 400 ytllık bır borc yapmıs telefona sureklı bır avukat arıyor askerde oldugum ıcın bana ulasamıyor henüz icralık olmadığımı 2000 ytl vererek bu sorundan kurtulabılecegımı soyedıler ama bu 13 ay ıcınde ne bır telefon ne bır makbuz nede bır ıhtar vs bırsey gelmedı olay en basında ıken bu cozulebılırdı ne yapmam gerekıyor teskereme 40 gun kaldı yardımcı olabılırsenız sevınırım bu arada babamın vefatından dolayı bu borc unutulmustur.Tesekkurler
Re: Askerdeyim turkcell borcu
O avukat bu bilgileri kime verdiyse sizde ona terhis tarihinizi simdi askerde olduğunu söylemesini rica edin. Hatta avukatla direk temasa geçin.
annem ılettı onlara ama sureklı arayıp rahatsız edıyorlar bunlara ıspat mı edeyım askerde oldugumu anlayamadım
Anneciğinize söyleyin sayın avukata sizin 0392 ile başlayan telefonunuzu versin. Sonrası daha kolay halledilir. Askerde olduğunuz için değil anlaşıldığı üzere siz yada anneniz istemiyor diye size ulaşılamıyor.
Öncelikle miktar çok yüksek onuda inceleyin faize faizi reddedin ama hiç bir şekilde geciktirmeyin hukuk şakaya gelmez.
telefonum ve herseyım onlarda mevcut ama annemı aramayı tercıh edıyorlar anlayamıyorum
madem anneniz avukatın telefonunu alsın, siz arayın.
bugn arıyacağım konusurken tavsıye edecegınız bırsey varmı
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle miktar çok yüksek onuda inceleyin faize faizi reddedin ama hiç bir şekilde geciktirmeyin hukuk şakaya gelmez.
Pazarlık edin.
faız ıcın pazarlık evet bunun yasallıgı tartısılırmı yoksa ben turkcellın butun hukumlerını kabul ettımmı bır yerde nasıl pazarlık yapılmalı ==??? bununla yasal bır hakkım varmı yoksa eskı usul bır pazarlık mı yapmalıyım
1. Faiz ana paraya işler, faize faiz işlemez.
2. Ödemeler ilk önce faize ve masraflara mahsup edilir. Faiz ve masraflar bitmedikçe ana para borcu azalmaz.
3. Alacaklı (Turkcell) veya onu temsilen vekili (avukat) dilerse faiz oranını indirip bir kısmından feragat edebilir.
4. Vekil (avukat) bu takipten dolayı alacağı karşı avukatlık ücretinin bir kısmından feragat edebilir.
Feragat edilmedikçe borcu faiz ve masraflarıyla ödemeniz gerekir.