Re: ihtar cagrısı ve boşanma
Boşanma davası açmakla eşiniz ayrı yaşama hakkına sahip olmuştur.
Çektiğiniz ihtara icabet etmesi artık gerekmez.
Sizin boşanmaya neden olan kusurlarınızı ispatlarsa boşanmaya karar verilir.
İspatlanamazsa dava reddedilir.
Boşanmak istiyorsanız sizin de karşı dava açmanızda fayda var.
O iddialarını ispatlarsa tazminat ve nafaka alabilir. Çalıştığını ispatlayarak nafaka miktarını azaltabilirsiniz.
Çocuğun velayeti büyük ihtimalle ona verilir ve çocuk için de nafaka alır.
Davayı avukatla takip etmeniz ileride uğrayacağınız zararları azaltacaktır.
Re: İhtar çagrısı ve boşanma
ben degil eşim boşanma açmiş ben boşanmak istemiyorum bu adelete güveniyorum yanlız ben çocugu kacıranmı haklı oluyor cocumun velayetını istiyorum. 5 senedir benden ailemden cocugu kacırıyor 1200 ytl maasım var 400 kira ve istanbul gibi yerde gecim cok zor. ama cocugu eşime verirse nafaka veririm çünkü cocugun bir sucu yok. ama 5 senedir cocugu kacırması ve benim çocugumla ilişki kuramamam zoruma gidiyor. ben krediyle ev almak 120 ay vadeli ev almak istiyorum genede nafaka alabilirmi ben esimi istiyorum dersem nasıl sonuç olur boşanmak istemezsem ne olur inanın hep ben fedakarlık yaptım bunları ispatlarsam ve eşimin 9 yaşındayken yüz felci geçirmiş buda onu sinirli bir insan yapmış , siniri geldigindede durdurmak zor oluyor. bunuda hakim söylersem benim açimdan nasıl olur ayrı yeten dön ihtar çektim yasal uygulamaları yaptım sonra boşanma davası açtı ben evladım dan ayrı kaldım zaten beş senedir bun dan sonra ona vercekler annesi diye ama ben bu yuzden boşanmak istemedigi söylecem bu yazdıgım bilgiler dogrultusunda yanıtlarsanız memnun olurum allah razı olsun hepinize