İkinci eşin malına haciz gelir mi?
Öncelikle formdaki herkese merhaba.Ben daha yeni evlendim,öğretmenim.Eşim iyi bir insan.Maddi durumu iyi değil .Bulduğu işte çalışıyor.sigortası olmadığı için üzerime geçireceğim.
Eşim eskiden çok zenginmiş ozamanlar evliymiş,sonrası ticaret bu batmış.Eşiyle o zamanlarda boşanmışlar.eşim artık fabrikalarda iş olunca çalışmaya başlamış .geliri iyi olmadığı halde hakim çocuklara nafaka bağlamış.Eşim bunları ödeyememiş.
Bu olay 8 yıl önce olmuş karşı taraf ki ben evlenene kadar ses çıkarmamış.Bu bayan tarafından bu gün nafaka yükseltme talebi geldi.eşimin aylık eve getirdiği bereket versin 200-300 YTL.sanırım benim kazancımı düşünerek 350YTL aylık nafaka istiyor.eşim şimdiye kadar ödeyememiş ses yoktu ben evlenince böyle bir talep beni şaşırttı.Eşim itiraz yapacak ama icra durumunda evdeki eşyaların çoğu bana ait onlarıda götürürlermi.Böyle birşey olusa nafakayı eşimden değil benden almış olacak.Faturaları göster dediler ama 5 sene önce aldığım bilğisayarın vb.....ödediğim her şeyin faturasını attım.eski eşler ikinci eşinde malına el koyabilir mi?
Re: ikinci eşin malına haciz gelirmi
borçlunun yaşadığı eve haciz gelir ve yapılırda...siz eşyaların size ait olduğunu ve siteye verdiğiniz bilgileri haciz işleminden sonra icra hakimliğine süresi içinde itiraz dilekçesi vererek hukuksal hakkınızı arayacaksınız...
işiniz kolay değil...bu nedenle profosyenel yardım alın lütfen...