1959 doğumluyum.1986 yılının 3. ayın 12.snden beri bağkurluyum.Askerlik borçlanmamı ödedim.emekliliğime ne kadar var öğrenmek istiyorum.yardımlarınız bekliyorum.Teşekkürler...
Printable View
1959 doğumluyum.1986 yılının 3. ayın 12.snden beri bağkurluyum.Askerlik borçlanmamı ödedim.emekliliğime ne kadar var öğrenmek istiyorum.yardımlarınız bekliyorum.Teşekkürler...
Yardımcı olacak var mı?
Askerliğinizi borçlandığınız için (18 ay olarak kabul ediyorum) Sigortalılık başlangıcınız 12.09.1984 olur.Yaş engeliniz yok.25 yılı dolduracağınız 13.09.2009 da emekli olursunuz.
İyi günler...
cevabınız için teşekkür ederim.Çok makbule geçti.iyi Günler !
ben 25/01/1986 da bağkura girdim08/11/1959 doğumluyum askerlik borçlanması yaptım 53 gün bağkur a girmeden önce sigortalılığım var hiç borcum yok ara vermedim ne zaman emekli olacağım.yanıtlarınız için teşekkür ederim.bu konuyu nedense resmi yollardan bir türlü öğrenemedim.saygılar
Rasim Kardeş,
Böyle şeyleri yazarken kesin tarih vermelisiniz.Diyorsunuz ki;"Bağkurdan önce SSKlılığım var." Ne zaman?Başlangıç tarihi ne?Kaç gün?Askerlikten önce mi,yoksa; sonra mı?Cevaplar buna göre değişir.Borçlandığın askerlik süresi ne kadar?
Umarım, zor sorular sormamışımdır.
İyi günler...