Trafik kazası sonucu 2 ile 5 yıl arası yargılanıyorum
merhabalar.biraz uzun ve karışık bir durum şimdiden tesekkür ederim.
19/10/2006 da 4 yaşında bir çocuğa çarptık ve çocuk hastaneye kaldırılırken vefat etti.2 ile 5 yıl arası yargılanıyorum 60 gün tutuklu kaldım ilk mahkemede tahliye oldum.kaza yaptığımız araba şirketin arabasıydı bende o şirkette muhasebeci olarak çalışıyordum.tahsilata gidiyordum şoforle beraber.bu şöför şirketi dolandırmıs ve zimmetine para gecirmişti ben de açıklarını ve düzenlediği senetlerin sahte olduğunu ortaya çıkardım bu kişi beni konuşmamam için tektit etmesine rağmen iş verene söyledim ve buna rağmen iş veren beni bu insanla tahsilata gönderdi.istemeyerekte olsa birlikte tahsilata çıktım ve yolda benim direksiyona gecmemi istedi ben kabul etmedim ama beni tehtit ederek zorla direksiyona gecirdi.(ehliyetim var)yolda marketin önünde durmamı istedi ben durdum ancak vitesi boşa atmadan direksiyonu çevirip gaza bastı ve 4 yasında bir çocuğun ölümüne neden oldu direksiyonda ben olduğum için hiçbişi ispatlayamadım 2 ay tutukluluktan sonra tahliye oldum.hala yargılanmaktayım ve 18.750 ytl para cezası verildi bunun dısında tazminat davası açıldı ve bu tazminat davası bitmeden tazminat arttırıldı davam hala sürüyor.yapmadığım bir durumdan yargılanıyorum ve iş veren beni tanımadığını hatta arabasını kira verdiğini şöföründe elemanı olmadığını söylüyor ve üzerimde baskı kurup çalışmadığımı söylememi istedi (sigortam olmadığından)suan işim yok mal varlığımda yok 26 yasındayım bu cezayı ödeyemediğim taktirde ne olabilir?ya da ben o iş yerinde çalıştığımı tehtit edildiğim halde tahsilata gönderildiğimi söylesem ne olabilir?her 2 tarafında baskı altında olduğumdan konuşamıyorum ve avukatım yok.ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz? (8/8 suclu bulundum bilir kişi raporuyla)
Re: Trafik kazası sonucu 2 ile 5 yıl arası yargılanıyorum
Sürücü koltuğunda siz otururken hem direksiyonu çevirip hem de gaza nasıl basabildi?
Gaza basan o olduğuna göre sizin sağ ayağınız gaz pedalının üzerinde olamayacağından,hatta yeni durmuş olduğunuzdan frene basar durumda olmanız gerektiğinden,o araba nasıl olupta hareket etti ?
Tehdit ederek direksiyona nasıl geçirdi de kaza yerine kadar sizin kontrolunuzdaki aracı getirdi?
Re: Trafik kazası sonucu 2 ile 5 yıl arası yargılanıyorum
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sürücü koltuğunda siz otururken hem direksiyonu çevirip hem de gaza nasıl basabildi?
Gaza basan o olduğuna göre sizin sağ ayağınız gaz pedalının üzerinde olamayacağından,hatta yeni durmuş olduğunuzdan frene basar durumda olmanız gerektiğinden,o araba nasıl olupta hareket etti ?
Tehdit ederek direksiyona nasıl geçirdi de kaza yerine kadar sizin kontrolunuzdaki aracı getirdi?
kullandığımız araba mitsubishı kamyon ve vites önde yanda veya ortada değil koltuk 3 kişilik ve arada boşluk yok tam yanımda otuyordu.yani 3 kişilik tek koltuk.kaza yerine kadar arabayı ben kullandım o değil ayağım yarım debriyaj durumundaydı.