Ek kredi kartından dolayı mağduriyet
merhaba.geçenlerde kredi çekmek için bankaya gittim.kredi ye başvurdum.oredi çıkmadı sebebi de;ben kredi kartımdan ek kart çıkarmıştım. çıkardığım yakınım ödemesini 2 ay geçiktirmiş,bende ödemesini yaptım,ek kartı iptal ettim....duyduğuma göre 5 yıl sicil kalkmıyormuş. doğrumu?benden dolayı olmadığı için bu sicil kalkar mı? bevap yazarsanız çok sevinirim.teşekkürler..
Re: ek kredi kartından dolayı maduriyet
Alıntı:
osman48 rumuzlu üyeden alıntı
merhaba.geçenlerde kredi çekmek için bankaya gittim.kredi ye başvurdum.oredi çıkmadı sebebi de;ben kredi kartımdan ek kart çıkarmıştım. çıkardığım yakınım ödemesini 2 ay geçiktirmiş,bende ödemesini yaptım,ek kartı iptal ettim....duyduğuma göre 5 yıl sicil kalkmıyormuş. doğrumu?benden dolayı olmadığı için bu sicil kalkar mı? bevap yazarsanız çok sevinirim.teşekkürler..
Doğru beş yıl sicilinizde duruyo ek kart bile olsa hamili siz siziniz.Yani şöyle örnek vereğim çocuğunuz okulda camı kırdı sizi çağrılar ve camı takdırmanızı söylerler çünkü yaramazlığı yapan sizin çocuğunuzdur, sizin sorumluluğunuzdadır.Kredi kartını verirken size sözleşme imzalatırlar ek kart sahibine değil buda bunun gibi birşey iyi günler.
Re: ek kredi kartından dolayı maduriyet
Bahsettiğiniz kayıt sicilden kalksa dahi,bankalar kredi verip vermemekte tek karar noktasıdır.