Re: Terk Nedeniyle Boşanma
Merhaba.Ben de terkedildim.YAklaşık 2 ay önce evimden hırsızlık yaparak gitmek istemiştir.Bir bilezik alınca farkettim.Ve geri getirdi.Bilezikle beraber aldığım yüzükleri bırakıp gitmiştir.Ama daha önceden daha ilk gün gerdek gecesi para istemiş vermediğim için ağlamıştır.Ama daha sonra sürekli para istemiştir.Ayrıca evimde ailesi sürekli kalmıştır.Sigara içtiğinden şüphelendiğim halde yok demiştir.Ayrıca bakire olduğunu söylemesine rağmen 17.08.2008 tarihinde hastane de pevlik ultrasonografi muayenesine gitmiş ama benim haberim yok.Daha sonra ailem bilezikleri istemiş.Ama vermemiştir.Son gün sabah bileziği istemiş aileme haciz geliyor diye arayıp annesi ile kaçmıştır.Kendisi 2 aydır telefonunu dahi kapatmış,benimle iletişim kurmamıştır.Ailesi arayıp tehdit etmiştir.Öldürcez diye.Ama malesef 12 adet altını bulamadım.yerin söylediği halde ailem de baktı.BUlamadık.Daha sonra geldiler.Ailesi borcumuz var diyerek yatak odası takımını satıcaz diye adı gittiler.ORtada anlaşma bile yokken.Ayırca 12 adet altını çalmışi götürmüşler o akşam.NE yapmam gerekiyor.Onlar hiç bişey takmadı.Her takılan bizim ben bu takıları alabilirmiyim.Cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
Alıntı:
ankaracuneyt rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba.Ben de terkedildim.YAklaşık 2 ay önce evimden hırsızlık yaparak gitmek istemiştir.Bir bilezik alınca farkettim.Ve geri getirdi.Bilezikle beraber aldığım yüzükleri bırakıp gitmiştir.Ama daha önceden daha ilk gün gerdek gecesi para istemiş vermediğim için ağlamıştır.Ama daha sonra sürekli para istemiştir.Ayrıca evimde ailesi sürekli kalmıştır.Sigara içtiğinden şüphelendiğim halde yok demiştir.Ayrıca bakire olduğunu söylemesine rağmen 17.08.2008 tarihinde hastane de pevlik ultrasonografi muayenesine gitmiş ama benim haberim yok.Daha sonra ailem bilezikleri istemiş.Ama vermemiştir.Son gün sabah bileziği istemiş aileme haciz geliyor diye arayıp annesi ile kaçmıştır.Kendisi 2 aydır telefonunu dahi kapatmış,benimle iletişim kurmamıştır.Ailesi arayıp tehdit etmiştir.Öldürcez diye.Ama malesef 12 adet altını bulamadım.yerin söylediği halde ailem de baktı.BUlamadık.Daha sonra geldiler.Ailesi borcumuz var diyerek yatak odası takımını satıcaz diye adı gittiler.ORtada anlaşma bile yokken.Ayırca 12 adet altını çalmışi götürmüşler o akşam.NE yapmam gerekiyor.Onlar hiç bişey takmadı.Her takılan bizim ben bu takıları alabilirmiyim.Cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
Nikahta takılan altınlar kadınındır. Almanıza imkan yok.
Eşinizin boşanmaya neden olan kusurunu ispatlayıp boşanmanız mümkün.
Mahkemece boşanmaya neden olan olaylarda o daha kusurlu bulunursa maddi veya manevi tazminat alma şansınız var.
Dava boyunca muhtemelen eşinize tedbir nafakası ödersiniz.
İyi güzel de sayın arkadaşım ben o altınları bilezikleri zaten evleniyorum yine bana ait diye aile olduk diye taktık.10 adetini ailem taktı.Şahsen yan,i sen diyorsun ki.ÇaLış ömür boyu evlenirken tüm servetini oryaya koy.Kadın boşansın alsın.ÇOk yanlış bunu ben ancak kan la temizlerim.Ben yıllarca aç susuz gezdim.Kürekle çalıştım.Bi hamallık yapmadığım kaldı .Nasıl kanun böyle olan 3 ay bu 3 ayda zaten dogru düzgün ne ilişki ne yaşam hep kavga gürültü.MAlımı benle kazanmadı ki.O asgari ücretle çalışan evleri bile kirada olan biri.MAntık mı alır bunu?.Ben böyle kanunu tanımam kusura bakmayın.Onlar 1 milyar masraf etmiş.ben 15 milyar.asla.
1-evliliğin başlangıcından beri müşterek bir evin olmaması boşanma sebebimidir
2-ses kayıtları ve mesajlar boşanma davasında dedlil olarak kabul edilirmi?
Alıntı:
zeus1907 rumuzlu üyeden alıntı
1-evliliğin başlangıcından beri müşterek bir evin olmaması boşanma sebebimidir
2-ses kayıtları ve mesajlar boşanma davasında dedlil olarak kabul edilirmi?
Bende eşime dava açtım 6 ay evli kaldım kendisi ile :( bende de mesajları ve telefon kayıtları mevcut bunu mahkemede kullanıcam avukatım öyle dedi, hatta bana attıgı email leri msn yazışmaları bile kullanabilirsin böyle bir imkan varsa sonuçta IP adresi bulunuyor karşı tarafın nerden yazdıgı vs gibi :) yani mesajları ve telefon kayıtları mahkemede bir kanıttır, iyiki saklamışsınız sizde benim gibi :) ALLAH kolaylık versin ALLAH başka acı vermesin insana :(