- 

Aile kavgası ve darp 
		babamla 2/5  sene  once kavga etmek zorunda kaldım kavganın başlangıcı  babmın ağır küfür etmesi namusuma yonellik daha sonrada yüzüme  cam su bardağı fırlatmaya calışmasıyla başladı boğuşmaya başladık yumruklaştık babam  daha sonra büyük ekmek bıcağı alarak  2 kere bana saplamaya calıştı yara almadan kurtuldum  bendede darp vardı ben  şikayetci olmadım  babam karakola gidip şikayetci olmuş  basit tıbbi müdahele yazıyor raporunda  ben ifademde kendimi savunduğumu evde olan  şahitlerin  olaya tanık olduğunu söyledim 3 tane şahit var  olanları mahkemede  doğruluyacak  ancak  bana kamu davası acılmış  madurken  sanık oldum  olaydan kısa sure  sonra bize mahkeme celbi gelmişti  orada benim için şüpheli yazıyordu  babam ben mahkemeye gitmiyorum demiş davacı olmadığını soylemiş bende  mahkemeye gitmedim haliyle  aradan  2/5 sene gecti  bizim haberimiz yok  banada babamada yakalama emri cıkartılmış ben yeni oğrendim mahkemeye gidip ifade verdim ve şahitlerin dinlenmesini istedim babamı dinlemekten vaz gecmişler  babam zaten  yabancı bir bayanla evlenip kactı gitti  sormak istediğim  madurken sanık oldum  meşru mudafa yapmasam ya ölecektim yada yaralanacaktım  şahitlerde olayı bu şekilde  anlatacaklar  bu durumda bile ceza alırmıyım  şahitler  babamın arkadaşı o an evindeydi  babamın kız kardeşi  bide benim hanımım yardımcı olursanız sevinirim saygılar